REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Rugpjūčio 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

 Rugpjūčio 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Neblogas metas tvarkyti juridinius reikalus, tiesa, turite būti apdairesni ką nors pasirašydami, skaičiuodami pinigus. Itin nepasikliaukite draugais – ne iš blogos valios jie gali sugadinti visą reikalą ar suardyti dienos planus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Sudėtingas metas: ne viskas pavyks, ką planuosite. Nugalėkite save ir nepavyduliaukite, neįtarinėkite, nesiaiškinkite santykių. Imkitės tik privalomų darbų.

REKLAMA

Dvyniai Keblokas metas, jei esate impulsyvūs. Iš pirmo žvilgsnio viskas gali pasirodyti gerai, tačiau lemtingą akimirką netikėtai kas nors gali koją pakišti. Bus svarbu pasirūpinti tolesne savo interesų apsauga.

Vėžys Kas bus blogai, ne iš karto suprasite. Atidėkite kitoms dienoms savo rūpesčius, svarbių reikalų tvarkymą ir niekam nieko nežadėkite.

Liūtas Nepalankus metas. Pasiruoškite greitai persiorientuoti tvarkydami reikalus, iš anksto apgalvokite, ką darytumėte blogiausiu atveju. Neskubėkite ginčytis, juolab pasirašyti dokumentų. Nerizikuokite vairuodami.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Netinka tvarkyti svarbių, ypač piniginių, reikalų – dėl neapdairumo, per didelio patiklumo galite patirti nuostolių.

Svarstyklės Būkite apdairūs – galite pervertinti savo sugebėjimus, suklysti spręsdami svarbius dalykus. Aplinkiniai, ypač mylimas žmogus, vaikai, ryškiai matys jūsų klaidas, trūkumus.

Skorpionas Siekite kokybės visur, nesiimkite jokių atsakingų darbų supykę ar pavargę, nes būsite linkę daryti apmaudžias klaidas. Būkite pakantesni kolegų, vadovų kritikai.

Šaulys Skubėjimu nieko nelaimėsite. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pasirašydami svarbų dokumentą, skaičiuodami pinigus, vairuodami automobilį. Venkite ginčų, bet ir nepasiduokite jums peršamiems dalykams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Dalykinėje veikloje nieko rimta nesiimkite, patirsite visokių nesklandumų, nelogiškų kliūčių, gauti rezultatai taip pat netenkins. Nederėtų rizikuoti pinigais, nepalanku pasirašyti draudimo sutartis.

Vandenis Neskubėkite žadėti ir įsipareigoti. Gali tekti užsiimti savo vaikų problemomis, tvarkyti šeimos reikalus. Galimi nemalonumai per užsienio partnerius.

Žuvys Kritinis laikas, kai lemtingą akimirką gali pritrūkti savitvardos. Nereaguokite į provokacijas ir galbūt diena praeis be nuotykių.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų