REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas savaitei 2015 08 10 – 17 d. d.

Avinas. Geriau už viską dabar seksis (ar sektųsi) linksmintis ir pramogauti, o atostogaujančius vilios ir aktyvus poilsis, ir galimybės smagiai pasilepinti. Apie save primins ir pramogos, bet jų dar bus mažai.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Palankus metas imtis namų, šeimos reikalų – jų gali būti daug ir įvairių – nuo remonto iki giminės suvažiavimo, beliks tik rinktis. Rasis vis daugiau pramogų, kol kas nedidelių.

REKLAMA

Dvyniai. Būsite labai judrūs, smalsūs ir iškalbingi. Galimos ir trumpos, tačiau labai smagios kelionės. Vis daugiau veiklos bus namie – tą padaryk, aną sutvarkyk, visur suspėk. Bet jūs susidorosite.

Vėžys. Dabar gali būti svarbūs piniginiai, turtiniai reikalai, nauda, kurią galima gauti. Palankus metas siekti ir greitos naudos, nedidelių pinigų, ir kurti rimtesnius verslo planus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Aplinkinius stebinsite visais savo talentais, ir norėsis, ir puikiai pavyks linksmintis bei linksminti kitus. Taip pat gali atsirasti ir svarbesnių piniginių reikalų. Atrodo, kai kurie jų atneš nemenkos naudos.

Mergelė. Būsite labai guvūs, mikliai tvarkysite visokius reikalus, bus lengva bendrauti ir tuo pat metu vyks šis tas rimtesnio: tapsite rimtesni, jūsų nuomonė taps svaresnė, o jūsų įtaka didės. Ir tai – ilgam.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų