REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 5 d. horoskopas 12 zodiako ženklų

Rugpjūčio 5 d. horoskopas 12 zodiako ženklų

REKLAMA

Avinas. Ši diena gali būti naudinga, jei pasistengsite išnaudoti atsiradusias geras progas ir atlikti ar išmokti tai, ko labiausiai reikia šiuo metu. Palanku tartis dėl sutarčių, mokytis, tvarkyti korespondenciją, susirašinėti, bendrauti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Šiandien derėtų daugiau dėmesio skirti šeimos reikalams, namams. Kuo nuoširdžiau bendraukite su artimaisiais. Beje, iš jų galite sulaukti kažkokių prašymų.

REKLAMA

Dvyniai. Šauni diena. Jausitės ne iš kelmo spirti. Pasitikėjimą savimi stiprins aplinkinių palankumas, kūrybinė sėkmė, pasisekimas tarp priešingos lyties asmenų. Tikėtinas viliojamas pasiūlymas, romantiška pažintis.

Vėžys. Šiandien turėsite ką veikti, ypač jei ieškote darbo, ruošiatės keisti įrangą, aprangos stilių ar pan. Galbūt įsigysite buitį ar darbą palengvinančių daiktų, techninių prekių. Tuo džiaugsis ir artimi žmonės, ir kolegos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Galite neabejoti - šiandien jums pakaks dėmesio, ypač iš priešingos lyties. Atrodo, kad sutiksite žmogų, su kuriuo užsimegs arba atsinaujins ilgalaikiai asmeniniai ar dalykiniai reikalai.

Mergelė. Gali būti, kad teks skubiai tvarkyti įmonės finansinius dokumentus, domėtis draudimo, paveldėjimo, paskolų, investicijų klausimais. Panašu, kad sugebėsite teisingai susiorientuoti keblioje situacijoje.

Svarstyklės. Dalyvavimas renginiuose atneš naudos, patyrimo, o gal ir reikšmingų pažinčių. Galite sulaukti pastabų ir pasiūlymų iš nepažįstamų žmonių. Seksis dirbti mokslinį darbą, spręsti galvosūkius, publikuoti, skaityti paskaitas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Stropiai parengtas darbas šiandien gali būti iš dalies įgyvendintas. Nekreipkite dėmesio į vieną kitą trukdymą ar išprovokuotą permainą dienotvarkėje. Jūsų atkaklumas ir taktiškumas gali sumažinti trikdžius bei įtampą.

Šaulys. Gali suaktyvėti ryšiai su senais pažįstamais, bendraminčiais. Jausdami kitų palaikymą aktyviau reikšite savo mintis, įsitikinimus. Jums kilusios idėjos nustebins ne vieną. Mėginkite tartis dėl konkrečios paramos.

Ožiaragis. Šiandieną kur kas labiau galėsite pasikliauti intuicija nei fizinėmis jėgomis ar racionalia logika. Galite susidomėti vienu konfidencialiu reikalu arba į viešumą iškils tai, ką buvo bandoma nuslėpti. Tikėtinas meninis įkvėpimas.

REKLAMA

Vandenis. Rytą seksis protinis darbas, problemų sprendimas raštu ir telefonu. Vėliau pristigsite emocinės pusiausvyros, todėl galite išprovokuoti konfliktus. Vakare ypač sunku bus susikalbėti su vyresnės kartos žmonėmis.

Žuvys. Galite gauti žinią, susijusią su nuosavybės aktualijomis. Šiandieną sudarytas sandoris, padarytas sprendimas turėtų būti naudingas materialine prasme. Palanku pirkti ilgalaikį turtą, ieškoti naujo pajamų šaltinio, derėtis ir pan.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų