REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jie būna viliojantys, smailūs, kartais lemtingi ar net pavojingi. Moterys dėl jų aukojasi, o vyrai negali jiems atsispirti. Kaip tik tokie yra aukštakulniai. Tokia bus ir karščiausia TV3 rudens sezono naujiena – nuotykių realybės šou „Pavojingi aukštakulniai“.

Jie būna viliojantys, smailūs, kartais lemtingi ar net pavojingi. Moterys dėl jų aukojasi, o vyrai negali jiems atsispirti. Kaip tik tokie yra aukštakulniai. Tokia bus ir karščiausia TV3 rudens sezono naujiena – nuotykių realybės šou „Pavojingi aukštakulniai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Trys Lietuvos moterys iš pirmo žvilgsnio atrodo visiškai skirtingai ir apskritai neturi nieko bendro: jų skirtingos gyvenimo patirtys, išvaizda ir kartais atrodo, požiūris į viską, kas jas supa. Viena sako, kad nėra mačiusi moters, kuri nugalėjo laiką, todėl drąsiai atsiduoda į grožio peilio meistrų rankas, tuo tarpu kita taria griežtą „ne“ plastinei chirurgijai. Vieną vyras lepina prabangiomis dovanomis, o kita buvo palikta su vos mėnesio kūdikiu ant rankų. Vienos kasdienybė – akistata su didžiausiais Lietuvos bėdžiais, kitos – su ryškiausiomis mūsų šalies garsenybėmis, trečiosios – su... 600 ožkų kasryt! Sakote, bus karšta, kai šios damos susitiks tarpusavyje? Tikrai bus!“ – ambicijų neslepia naujojo projekto kūrėjų komandai vadovaujantis prodiuseris Edvardas Žičkus.

REKLAMA

„TV Production Team“ kuriamo nuotykių realybės šou „Pavojingi aukštakulniai“ dalyvės net pora mėnesių buvo kruopščiai renkamos iš kelių dešimčių ryškių, garsių, įvairaus amžiaus, išvaizdos ir intriguojančios patirties turinčių dalyvių. „Apsispręsti tikrai nebuvo paprasta, įkalbėti jas leistis į šią avantiūrą – juo labiau“, – šypsosi projekto vykdančioji prodiuserė Giedrė Daugirdaitė.

Tuo tarpu viena iš originalios televizijos premjeros idėjos autorių – žurnalistė ir knygų autorė Katrina Zeiter priduria, kad ne ką lengviau, nei sukviesti projekto dalyves avantiūriškam iššūkiui, buvo suburti su šiuo ambicingu projektu dirbsiančią komandą: „Tikrai dirbs geriausi redaktoriai, operatoriai, montažo režisieriai, „skanų vaizdą“ mums kurs kultinės laidos „Mados reidas“ sumanytoja Ingrida Vaznaitytė. Žodžiu, verta laukti premjeros.“

REKLAMA
REKLAMA

Viena iš „Pavojingų aukštakulnių“ dalyvių – žiūrovams iš žurnalų viršelių ir televizijos ekranų puikiai pažįstama vedybų planuotoja Kristina Kaikarienė, kurios nepriekaištingų kūno linijų ir jaunatviško žavesio pavydi ne viena Lietuvos moteris. Ši garsi penkiasdešimtmetė TV3 žiūrovams atskleis, kaip realybe virsta tokių įžymybių, kaip krepšininkas Darius Songaila ir jo mylimoji Gintarė Sabeckaitė svajonių vestuvių pasaka.

Ne ką mažiau už pribloškiančias sumas atsiėjusių žvaigždžių vestuvių paslaptis, lietuvius turėtų sudominti ir pačios Kristinos gyvenimo užkulisiai – santykiai su vyru, dukra ir artimiausiais draugais. Kada K. Kaikarienė netenka kantrybės, kas akimirksniu gali nuginkluoti šią moterį ir ko ji labiausiai nekenčia?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Klysta tie, kurie įsivaizduoja, kad gražų gyvenimą man kažkas atnešė ant sidabrinio padėklo. Jį užsidirbti reikėjo pačiai“, – TV3 rudens sezone atviraus Kristina, kuri neslepia, kad kai kurios jos gyvenimo detalės taps didele staigmena net artimiausiems bičiuliams.

„Žiūrovus ne ką mažiau stebins ir kitos dvi „Pavojingų aukštakulnių“ dalyvės“, – intriguoja prodiuseris E. Žičkus, kol kas neatskleidžiantis tapatybių moterų, kurios jau visai netrukus užkariaus TV3 eterį ir pavergs Lietuvos žmonių širdis.

„Pavojingi aukštakulniai“ – jau greitai naujame TV3 rudens sezone!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų