REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
G. Stefani ir G. Rossdale'as (nuotr. Vida Press)

Amerikiečiai muzikantai Gwen Stefani ir Gavinas Rossdale'as pirmadienį pateikė teismui skyrybų dokumentus, siekdami nutraukti 13 metų gyvavusią santuoką.

5

Amerikiečiai muzikantai Gwen Stefani ir Gavinas Rossdale'as pirmadienį pateikė teismui skyrybų dokumentus, siekdami nutraukti 13 metų gyvavusią santuoką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pora nurodė, kad jų santykiai atšalo dėl „neišsprendžiamų nesutarimų“.

Šaltiniai sakė pramogų pasaulio naujienų portalui TMZ, kad G.Stefani prašo nustatyti bendrą globą poros trims sūnums: devynmečiui Kingstonui, šešiamečiui Zumai ir vienų metų Apollo. G.Rossdale'as taip pat prašo bendros globos.

REKLAMA

„Nors mudu priėmėme bendrą sprendimą, kad nebebūsime partneriais santuokoje, liekame partneriais tėvystėje ir esame pasiryžę kartu auginti mūsų tris sūnus laimingoje bei sveikoje aplinkoje“, – sakoma G.Stefani ir G.Rossdale'o bendrame pranešime.

„Dėl to pagarbiai prašome žiniasklaidos šiuo metu suteikti mums privatumą“, – pridūrė jie.

Pranešimuose sakoma, kad pora nebuvo sudariusi vedybinės sutarties, todėl jie tikriausiai pasidalys savo turtą.

REKLAMA
REKLAMA

45 metų G.Stefani yra žiuri narė televizijos NBC muzikos talentų laidoje „Balsas“ ir grupės „No Doubt“ vokalistė, taip pat vysto sėkmingą solinę karjerą.

49 metų G.Rossdale'as yra roko grupės „Bush“ lyderis, taip pat buvęs „Balso“ vertintojas.

Muzikantai susituokė 2002 metų rugsėjį, o pirmojo vaiko susilaukė 2006 metais.

G.Stefani ir G.Rossdale'as susipažino 10-o dešimtmečio viduryje, bet niekada nebuvo dirbę bendrame muzikos projekte – tik bendradarbiavo „Balso“ laidose praeitais metais.

„Tai buvo tiesiog nepatogu, – dainininkė sakė tuo metu. – Mes bendradarbiavom tik susilaukdami vaikų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Platininė blondinė pasipasakojo žurnalo „Cosmopolitan“ šių metų kovo numeriui apie savo santuoką, užsimindama, kad per daugelį metų poros santykiai išgyveno ir pakilimų, ir nuosmukių.

„Esame labai daug kartu patyrę – stebuklas, kad sugebėjo likti kartu taip ilgai, – sakė G.Stefani. – (Gavinas) dabar išvykęs į trumpas gastroles ir šį rytą parašė man mieliausią žinutę. Gerai turėti dienų, kai abu galime užsiimti savais reikalais. Manau, kad būtent tai palaiko santykius – kai abu žmonės gali būti savimi ir išlaikyti savitas asmenybes. Tai ypač svarbu moterims. (Joms) sunku surasti laiko sau.“

Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų