REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Tai, ko seniai siekėte, dabar gali įvykti savaime. Labiau pasverkite kiekvieną žodį – bendravimo menas bus lemtingas. Galimi svarbūs susitikimai. Būkite atidūs išgirstoms naujienoms.

Avinas Tai, ko seniai siekėte, dabar gali įvykti savaime. Labiau pasverkite kiekvieną žodį – bendravimo menas bus lemtingas. Galimi svarbūs susitikimai. Būkite atidūs išgirstoms naujienoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Apsiribokite savo šeima, nesiimkite jokių dalykinių reikalų tvarkymo. Tai geras laikas užsiimti namais, artimaisiais.

REKLAMA

Dvyniai Gali sugrįžti seni romantiški prisiminimai arba įvykti susitikimas su žmogumi, kurį kadaise garbinote. Vis dėlto diena nėra palanki nei meilės pasimatymams, nei atnaujinti santykius. Šiandien gera proga sėkmingai užbaigti įstrigusį reikalą.

Vėžys Bus nelengva nurimti – vis kas nors klibins, erzins, trukdys. Vis dėlto tai labiau „techniniai nesklandumai” nei rimtos bėdos. Geras laikas užbaigti susikaupusius smulkius reikalus, susitvarkyti savo darbo vietą ir pasitikrinti sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jei dažniau nusileisite sutuoktiniui, įsiklausysite į aplinkinių nuomonę, suvoksite, kad esate mylimi ir vertinami. Priešingu atveju įgysite naujų slaptų priešų. Geras laikas deryboms, partneriškiems susitarimams.

Mergelė Jūsų vertinimai gana neobjektyvūs – galite susikurti problemų tuščioje vietoje ir pakenkti savo santykiams su tais, kurie jus remia, palaiko, myli ir dalijasi su jumis vargais, rūpesčiais. Galimos problemos dėl skolų.

Svarstyklės Palanki diena – problemos sprendžiasi reikalinga linkme (tik ne taip greitai, kaip norisi). Jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Gerai tvarkyti senus, svarbius dalykinius reikalus. Jei jums vis nesisekdavo susitikti su svarbiu žmogumi, mėginkite laimę šiandien. Tik nebūkite kategoriški, venkite griežtų reikalavimų (ir namuose).

Šaulys Tie, kurių seniai nematėte, vėl sušmėžuos jūsų akiratyje. Beje, net nenutuokiate, kad turite tiek atsidavusių draugų, galinčių jus įvertinti, suprasti, atjausti, pagelbėti. Tarkitės su bičiuliais, ieškokite bendraminčių – jų pagalba bus itin naudinga.

Ožiaragis Jeigu norisi nieko neveikti, tiktai ilsėtis – ilsėkitės. Save prievartaudami užsiimti sunkiais ir nemaloniais darbais pakenksite ne tik sveikatai, bet ir reikalui. Daugiau miegokite, ilgiau pabūkite vieni.

REKLAMA

Vandenis Neskubėkite – pirmas įspūdis bus apgaulingas. Šiandien galite neįvertinti išgirsto pasiūlymo naudos, perspektyvų ar neteisingai suprasti jums siunčiamus simpatijos ženklus.

Žuvys Jums seksis sprendžiant senas problemas, ieškant informacijos, senų kontaktų. Tiktai nebūkite patiklūs tvarkydami finansinius reikalus – šiuo metu jus apgauti bus lengva.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų