REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Geresnį laiką atostogoms sunku ir surasti – būsite atsipalaidavę, linkę pramogauti, džiaugtis gyvenimo teikiamais malonumais. Įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su kūryba.

Avinas. Geresnį laiką atostogoms sunku ir surasti – būsite atsipalaidavę, linkę pramogauti, džiaugtis gyvenimo teikiamais malonumais. Įkvėpimas lydės tuos, kurių veikla susijusi su kūryba.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Nemažai dėmesio ir pastangų gali pareikalauti namų, šeimos ar giminės reikalai – palanku ir su artimaisiais prie plataus stalo sėsti, ir būsto sienas ręsti. Žinoma, jei tik reikia.

REKLAMA

Dvyniai. Būsite labai judrūs ir linkę bendrauti su įvairiausiais žmonėmis. Palankus metas plėsti akiratį, ko nors išmokti ar pamokyti kitus. Tiesiog paplepėti laiko irgi visuomet atsiras.

Vėžys. Tikriausiai nestigs piniginių, turtinių reikalų arba priežasčių dėl jų jaudintis. Galbūt ne viskas iš karto klostysis taip, kaip tikimasi ar planuojama, bet galiausiai viskas susitvarkys.

Liūtas. Dabar – jūsų metas: būsite ir kūrybingi, ir iškalbingi, ir dalykiški, ir sportiški, ir dar kokie nors, tad bus lengva savo asmeniniu žavesiu kerėti visus aplinkui. Savaitės pabaigoje galima ir finansinė nauda.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Didžiąją savaitės dalį dienos slinks tingaus katino žingsniu – be svarbesnių darbų ar iššūkių. Bet savaitės pabaigoje tapsite judresni, kalbesni, parūps ir dalykiniai reikalai. Tai reikš, kad atėjo veiklos ir sėkmės metas.

Svarstyklės. Profesijos srityje veiklos bus vis mažiau, dėl to dėmesys dėsningai nukryps draugų ir bendros su jais veiklos link. Ji gali būti ir pramoginė, ir dalykinė. Svarbiausia – kartu bus smagiau.

Skorpionas. Darbe darbo mažiau nebus, be to, gali prisidėti ir naujų darbų. Ką gi, teks raitotis rankoves ir kibti į viską iš eilės, kantriai, net jei kas nors iš karto nepavyks. Atitinkami bus ir pasiekimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Savijauta tikrai nebloga, dėl to ir nuotaika dažniausiai bus puiki. Tačiau dalykinė gyvenimo pusė bus vasariškai rami. Tiesa, jau nebeilgai, dėl to šią savaitę galite laikyti savotiškomis atostogomis.

Ožiaragis. Gali būti, jog nieko ypatinga nevyks. Tiesa, palankus metas teisinėmis priemonėmis kovoti dėl teisingumo, žinoma, jei tik tokia reikmė yra. Savaitės pabaigoje galimos žinios iš toli.

Vandenis. Arba tam tikros aplinkybės atrodys kaip kliūtis, kurios neįmanoma nei išvengti, nei apeiti, arba koks nors asmuo turės pretenzijų arba reikalavimų. Šių bėdų atsikratyti galima tiktai kantriai laukiant ir manevruojant.

Žuvys. Atrodo, nestigs nedidelių darbų, rūpesčių, kurių bus sunku išvengti, apie save gali priminti seni įsipareigojimai. Tai neįdomu, bet teks imtis visko iš eilės. Palankus metas rūpintis sveikata, taip pat ir sava.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų