REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Be klubo likęs vienas geriausių šalies ledo ritulininkų Dainius Zubrus nusiteikęs optimistiškai. Aštuonerius metus Naujojo Džersio „Devils“ komandos marškinėlius vilkėjęs lietuvis sako dar nesužaidęs paskutinių savo rungtynių, o į priekį jį veda noras iškovoti Stenlio taurę.

REKLAMA
REKLAMA

 

Vienas geriausių šalies ledo ritulininkų Dainius Zubrus viešėdamas Lietuvoje sužinojo, kad jo atstovaujamas Naujojo Džersio „Devils“ klubas anksčiau laiko nutarė išpirkti jo, dar metus turėjusį galioti kontraktą. Ši žinia atskriejusi iš už Atlanto lietuvį nustebino, tačiau neišmušė iš vėžių. Pasak 37-erių ledo ritulininko jis dar nėra sužaidęs savo paskutinių varžybų šioje lygoje.

REKLAMA

„Iš pradžių aš buvau gal šiek tiek nustebęs, bet manau, kad tai yra tik į gerą. Šiuo metu esu laisvas agentas ir galiu bendrauti su bet kokiu klubu ir spręsti, kur eiti, kur žaisti ir ką daryti iš tikrųjų“, – sako Dainius Zubrus.

18 metų stipriausioje pasaulyje ledo ritulio lygoje praleidęs Zubrus kol kas konkretaus plano neturi, tačiau sako, kad net negalvoja apie žaidimą kitur. Lietuvis jau pirmadienį vyks į Kanadą ir darys viską, kad artimiausiu metu būtų pasiektas sutarimas su kuria nors kita NHL komanda.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš ruošiuosi žaisti dar NHL ir man jėgos dar tikrai leidžia, to norėčiau ir manau, kad tikrai susirasiu. Svajonė laimėti Stenlio taurę vistiek dar yra gyva ir aš to noriu“, – teigia ledo ritulininkas.

Tiesa, parako pakankamai vis dar turintis ir optimistiškai nusiteikęs lietuvis sako, kad savo pasirinkimą svarstys su šeimos nariais.

„Visiems reikės susėsti ir pasižiūrėti, ką mes turime, iš ko galime rinktis ir kur mes eisim. Visi kartu spręsim, kur mes važiuosim, ką mes darysim“, – pasakojo D. Zubrus.

O kol kas Zubrus tęsia atostogas gimtinėje. Į Lietuvą jis atvyko ne tuščiomis. Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos prezidentas jauniesiems ledo ritulininkams atvežė 40-mt tūkstančių eurų vertės, beveik 600-ų kilogramų siuntą, kurioje 50 komplektų vaikiškų ledo ritulio aprangų.

Dovanomis pradžiuginęs jaunimą Zubrus žada pradžiuginti ir visus Lietuvos ledo ritulio gerbėjus. Jis, kartu su Dariumi Kasparaičiu 2018 metais ruošiasi atstovauti Lietuvą pasaulio čempionate, kurį ruošiasi surengti Nacionalinė ledo ritulio lyga.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų