REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Netikėtai gali atsirasti naujas pajamų šaltinis arba galimybė pasipelnyti, kurti ar reformuoti verslą. Turbūt vienu mostu susidorosite su kai kuriomis problemomis, nusipirksite reikalingą įrankį, detalę, techniką ar pan.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien darykite tai, ką geriausiai mokate ir mėgstate. Diskutuokite, susirašinėkite, reikškitės spaudoje, komentuokite. Labiau išryškės jūsų humoro jausmas, drąsa, žinios. Tik stenkitės neiškraipyti faktų ir neįžeidinėti pašnekovų.

REKLAMA

Dvyniai Bus nelengva susidoroti su profesiniais rūpesčiais. Gali trukdyti šeimos arba vidinės jūsų problemos. Nesigraužkite dėl netobulos tvarkos namuose. Dėl jūsų neatsargumo, skubėjimo gali susidaryti avarinės situacijos.

Vėžys Aktualesni nei kiti tikriausiai bus augančios kartos reikalai. Galbūt teks taisyti auklėjimo spragas, ieškoti tinkamos auklės ar papildomo užimtumo savo vaikams. Arba kaip tik pasidžiaugsite vaikų pasiekimais sporte, scenoje.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Galite užmegzti ar aptarti verslo sandorį, projektą, įdarbinimo galimybes. Atidžiai vairuokite, tinkamai eksploatuokite techniką, pasirūpinkite darbų sauga ir higiena darbe, antraip tuo pasirūpins kontroliuojantys pareigūnai.

Mergelė Šiandien galite gauti reikalingos informacijos, užmegzti dalykinį ar meilės, draugystės ryšį. Kai ko verta pasimokyti iš konkurentų, oponentų.

Svarstyklės Regis, teks tvarkyti su mokesčiais, draudimu, verslu, indėliais, paskolomis susijusius reikalus. Gali tekti priimti skubų sprendimą, pasiryžti rimtai, greitai permainai. Panašu, kad ją inicijuos ar skatins partneris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Stimuliuojanti diena. Jums gali pavykti išplėsti savo įtaką, užmegzti dalykinius ryšius su užsieniečiais, pasireikšti svarbiame renginyje, mokslo ar teisės sferoje. Venkite grubių pasisakymų.

Šaulys Šiandien jausite įtampą, o tuo pačiu ir ambicijų antplūdį. Galbūt teks bendrauti su įtakingais asmenimis, darbdaviais. Jūsų idėjos turėtų juos sudominti. Tačiau nesnaus ir jūsų priešai, tad galite sulaukti nemalonių išpuolių.

Ožiaragis Tikėtini pokalbiai, susitikimai, per kuriuos daug lems gebėjimas organizuoti ir manipuliuoti žinomais faktais, informacija, naudotis iškalba bei pažintimis. Būsite nusiteikę masiniams renginiams, visuomeninei veiklai.

REKLAMA

Vandenis Stokosite energijos, susikaupimo, tačiau nestigs noro liežuvauti, domėtis gandais. Galite sužinoti kažkokią paslaptį, išgirsti apie užkulisines intrigas. Jei kišite nosį į svetimus reikalus, galite pasigailėti.

Žuvys Šiandien seksis bendrauti, jei būsite atviri kitų jausmams, troškimams, mokėsite klausytis ir norėsite suprasti. Tačiau santykius lengva sugadinti, jei nevykdote pažadų, keliate įtarimų arba grubiai, impulsyviai elgiatės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų