REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Šiandien jums labiausiai reikia ramaus poilsio namuose, tad nesiimkite jokių svarbių dalykinių reikalų. Būkite atsargesni su informacija, dokumentais ir pinigais – galite apsigauti ar būti apgauti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Nepersistenkite, venkite kategoriškų ir karštakošiškų sprendimų. Šiandien nepatartina eiti į parduotuves – nė nepajusite, kaip imsite išlaidauti. Kita vertus, diena palanki ką nors vertinga nupirkti artimiesiems.

REKLAMA

Dvyniai Esate kupini vilčių, karštų troškimų, bet šiandien nieko negalima daryti nepagalvojus. Gera diena tvarkyti piniginius ir turto reikalus, spręsti buitines problemas. Tinka ką nors naudinga įsigyti savo namams.

Vėžys Tinkamas metas veiklai, susitikimams, susitarimams – tai, kam seniai ruošėtės, dabar gali pavykti. Kita vertus, skubinti įvykių nereikėtų: jei iš karto susidursite su kliūtimis, atsitraukite. Saugokitės apgavikų – patartina atidžiau tikrinti informaciją, dokumentus. Būkite apdairesni vairuodami, pasisaugokite vagių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Neužsibūkite darbe, venkite ginčų su vadovu. Daugiau laiko skirkite sau asmeniškai ir šeimai – namų rūpesčiai ne slėgs, o priešingai – nuramins, suteiks tvirtumo. Tai mažų džiaugsmų, linksmų netikėtumų metas. Pasikvieskite šeimos draugų – bus apie ką maloniai pasišnekėti.

Mergelė Net jei ne viskas klostysis taip, kaip norisi, net jei kai kurie reikalai strigs, tai laikina – atsiras galinčių pagelbėti. Pakovokite už save ir šeimos interesus. Vakarą būtinai praleiskite su artimaisiais.

Svarstyklės Diena sėkminga: įveiksite kliuvinius, išspręsite ankstesnius nesklandumus. Šiuo metu atsiras pagalbininkų, sąjungininkų – imkitės to, kas nepavyko anksčiau. Šiandien tiktų ieškoti rėmėjų, investuotojų. Palanku skolintis pinigų veiklai arba gydymuisi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Mokėkite išgirsti, pagelbėti, įvertinti. Ieškokite teisybės – jums pavyks rasti siūlo galą, vedantį į tiesą. Būkite kantresni, paslaugesni savo sutuoktiniui – juk viskas sugrįžta.

Šaulys Jei ne itin gerai jaučiatės, nesiimkite atsakingų darbų, nevažinėkite automobiliu. Ir nesiimkite nieko, dėl ko nebūsite tikri, abejosite. Beje, šiandien bus sunku rasti vienareikšmišką sprendimą, tad venkite ginčų – vienu metu visi gali būti teisūs (arba neteisūs).

Ožiaragis Galite rasti žmogų, kuris naudingai patarpininkaus jums svarbiu klausimu (ypač tvarkant piniginius, turto reikalus) ar tiesiog gerai patars. Tvarkant reikalus galima rizikuoti, jei iš anksto esate pasirengę įvairiems netikėtumams.

REKLAMA

Vandenis Pasiseks sprendžiant sudėtingas, užsitęsusias dalykines, finansines problemas. Tik būkite atidesni, ar artimieji, mylimas žmogus nepasigenda jūsų dėmesio, šilumos?

Žuvys Norite kai ką keisti, bet dar ne laikas radikaliai imtis ko nors nauja. Ieškokite įkvėpimo senuose dalykuose, apmąstykite nueitą kelią – ką praleidote, kuo nepasinaudojote? Kol kas reikia naudotis senais rezervais. Jei gausite naujų dalykinių pasiūlymų, verta sutikti, vėliau jie duos naudos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų