REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liepos 23 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Pasverkite savo jėgas, prieš imdamiesi finansinių operacijų ir didesnės atsakomybės. Staiga galite susipykti su įtakingu asmeniu, atsisveikinti su veiklos planu ar kt. Venkite konfliktinių situacijų, toleruokite kitokią nuomonę.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Diena bus aktyvi, bet prieštaringa. Jausis pakantumo stoka. Bendraudami pernelyg pabrėšite savo emocijų bei minčių svarbą ir per mažai atsižvelgsite į kitų. Reikėtų būti atidiems, kad nesukeltumėte priešiškumo.

REKLAMA

Dvyniai. Kad pasisektų įgyvendinti svarbų sumanymą, gali tekti šio to atsisakyti, kažkam nusileisti ar kai ką nutylėti. Pasistenkite, kad nedingtų noras sąžiningai dirbti, tęsti pradėtą reikalą. Nepasiduokite provokacijoms, venkite intrigų.

Vėžys. Šiandien būsite nelinkę savarankiškai veikti, arba norėdami įtikti kitiems perleisite jiems iniciatyvą. Nors ketinimai bus gana geri, nesusipratimai vis tiek neišvengiami. Galimas nuostolis, kažkoks nepasidalijimas, ginčas ar pan.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Tikriausiai šiandien norėsite gauti daugiau nei esate nusipelnę. Galite pasiduoti abejotinai įtakai, prisidėti prie kažkieno sumanytos negarbingos ar pavojingos avantiūros. Per neapdairumą galite susikompromituoti.

Mergelė. Problemos, susijusios su artimais žmonėmis, gali jus priversti nerimauti. Galbūt išaiškės nemalonus dalykas, kurio anksčiau nesuvokėte. Rūpesčių kels ir reikalai, susiję su reklama, komercija, transportu, mokslu.

Svarstyklės. Šiandien nepalanku sudarinėti sutartis, dėl ko nors svarbaus tartis, prisižadėti, nes maža vilties, kad tai bus įvykdyta. Tiek kiti, tiek jūs nepakankamai objektyviai vertinsite situaciją, galimybes, bus daug tempimo į savo pusę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Diena pasižymės permainingomis emocijomis. Įvykis, susijęs su turtiniais reikalais, meile, kūryba arba vaikais, gali sunervinti ir išmušti iš vėžių. Galbūt neįvyks planuotas pasimatymas, sandoris arba jis iš dalies nuvils.

Šaulys. Spirgėsite noru daug nuveikti, pasirodyti nepakeičiami darbe, projekte. Galite keisti kai kuriuos savo tikslus arba vienu metu pradėti iškart kelis darbus. Tačiau šiandien daug kur nusimato trukdymai, nesklandumai. Venkite konfliktų.

Ožiaragis. Ši diena neapsaugos nuo įtampos. Jausitės stipriai priklausomi nuo kitų žmonių, verslo partnerių. Kartu jais nepasitikėsite ir ieškosite patvirtinimų savo įtarimams. Išlaidų reikalaus tarpininkų paslaugos, piniginės rinkliavos, vaikų poreikiai.

REKLAMA

Vandenis. Gali būti, kad spręsis verslo arba finansiniai reikalai. Vargu ar jums pavyks maksimaliai priartėti prie tikslo. Galimas nuostolis. Kažkoks ryšys, sandoris gali užsimegzti iš vienatvės arba dėl praktinės naudos.

Žuvys. Jums didelę įtaką darys aplinka, todėl galite "užsikrėsti" tiek gera, tiek bloga nuotaika. Venkite demonstruoti kategoriškumą, nes kitiems tai visiškai nepatiks. Padariniai: prarasta pagarba bei sumažėjęs kolegiškas solidarumas.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų