REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Kontaktų diena. Jei norite, kad ji būtų geresnė, iš anksto pagalvokite, kaip mikroklimatą paveiks įkyrus asmeninių interesų akcentavimas, kitų kaltinimas. Rinkitės geriausią taktiką. Vakare itin pažeidžiami bus asmeniniai santykiai.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Mintys suksis apie nuosavybę, pinigus, verslo reikalus. Finansinius reikalus tvarkykite rytą. Gali tekti bendrauti su antstoliais, kreditoriais ar bankininkais. Nelegalaus sandėrio atskleidimas gali sukelti problemų.

REKLAMA

Dvyniai Iš oficialaus arba toli esančio asmens galite gauti žinią. Ir artimos, ir tolimos kelionės šiandien gana pavojingos. Negatyvią jūsų reakciją gali išprovokuoti aplinkinių pretenzijos, kritika arba techninė problema.

Vėžys Viskas bus neblogai, jei nepristigsite kantrybės, atsargumo. Tolerancija padės visose srityse. Jei privalote taupyti, neikite į prekybos centrus - pagunda išlaidauti ten ims viršų. Tinkamai eksploatuokite techniką, kad neįvyktų avarija.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tikėtini užsiėmimai, susitikimai, kurie išsunks daug jėgų. Sunku bus išlaikyti atvirai neišdėsčius aplinkiniams to, ką apie juos slapta galvojate. Išlaikykite kuo mandagesnį kalbos stilių. Tai galioja ir anoniminiams komentarams.

Mergelė Pirmoji dienos pusė bus gana neproduktyvi, o vakaras - rizikingas. Grės sveikatos sutrikimas, trauma. Derėtų visiškai atsisakyti svaigalų. Saugokitės pasalos, slaptų priešų intrigų, neįsivelkite į reikalus su įtartinais žmonėmis.

Svarstyklės Pirma dienos pusė neleis atitrūkti nuo asmeninių problemų, išlipti iš savo pasaulėlio. Vakaras skatins ginčams, ragins skelbti savo sprendimus, įvardinti priešus, regzti intrigas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Bus ir šilto, ir šalto. Stengsitės pasinaudoti galimybe uždirbti daugiau pinigų, pasipelnyti. Dėl to gali nukentėti kokybinė kito svarbaus reikalo pusė. Nevertinkite visko vien piniginiu požiūriu.

Šaulys Prieštaringa diena. Rytas neblogas įvairiems reikalams. Vakare pasekmių gali sukelti klaidos, padarytos dėl jūsų užsispyrimo arba neatsargaus vairavimo.

Ožiaragis Šiandieną pirmiausia pasirūpinkite savo turto ir artimų žmonių saugumu. Gresia finansinis pralaimėjimas, nuostolis, atsakomybė už vaikų eibes. Vakare teks įsiklausyti, išgirsti, kuo gyvena kiti, kuo esate teisūs ir neteisūs jų atžvilgiu.

REKLAMA

Vandenis Būsite kūrybingi, azartiški, tačiau nenusiteikę rimtiems ir nuobodiems darbams. Vakare galite įsivelti į meilės romaną, kažką provokuoti lengvabūdiškam nuotykiui, tuo pačiu kenkdami draugystės ryšiui.

Žuvys Stenkitės ekonomiškiau tvarkyti ūkinius ir dalykinius reikalus. Būkite dėmesingi savo ir aplinkinių sveikatai, užtikrinkite darbo saugą, higieną. Vakaras nepalankus sveikatai.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų