REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar žinote, kurios šalies moterų krūtys didžiausios? Ar teko girdėti, kokia yra didžiausios pasaulio krūtinės apimtis? Kaip manote, kiek moterų pernai pasididino krūtis? Skaitykite ir sužinosite visus atsakymus ir dar daugiau...

Ar žinote, kurios šalies moterų krūtys didžiausios? Ar teko girdėti, kokia yra didžiausios pasaulio krūtinės apimtis? Kaip manote, kiek moterų pernai pasididino krūtis? Skaitykite ir sužinosite visus atsakymus ir dar daugiau...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Krūtinė – vyrų mėgstamiausia ar bent pirmiausiai pastebima moters kūno dalis. Legendomis apipinta teorija, jog vyrai per dieną daugiausiai kartų galvoja apie seksą, visgi turi dar vieną versiją, kad tos mintys pirmiausia yra būtent apie moterišką krūtinę. Dažnai paklausti vyrai patys nesupranta, kodėl tai yra tokia stebuklinga vieta ir visų erotinių fantazijų pradžia. Moterys paskutiniais dešimtmečiais jau žaidžia šiuo savo kozeriu kaip įmanydamos: gilios, siauros iškirptės, padidinančios liemenėlės, pakeliantys korsetai ir panašūs moteriški triukai. Ir visa tai tam, kad pamalonint vyrišką akį, atkreipi dėmesį, pajusti tą vidinį neapsakomą pasitenkinimą žinant, kad tai tu priverti taip žibėti vyriškas akis.

REKLAMA

Krūtys – moteriškumo simbolis

Šiandien moterys jau puikiai supranta, kad krūtinė yra aukštoji artilerija siekiant užvaldyti vyrą, o kartais ir papildoma ekipuotė tam tikrose gyvenimo situacijose: pvz., pokalbyje dėl darbo ar algos kėlimo. Tačiau vis dar lieka vienas mistinis klausimas: kodėl vyrai taip trokšta tų moteriškų skirtybių ir ar tikrai moterys su didele krūtine yra pranašesnės už tas, kurios apdovanotos mažesniais iškilimais? Kas yra gražios krūtys dažniausiai nurašoma į „skonio klausimas“ lentyną, tačiau visuomenėje nusistovėjusi norma, kad pilnakrūtės moterys yra pranašesnės už mažakrūtes. Kodėl? Tai greičiausiai kilę dar iš senovės laikų, kai deivė Venera buvo vaizduojama itin didžiulėmis krūtimis. Tobula ir stipriausiai vyrų fantaziją stimuliuojanti krūtinės forma keičiasi su epochos realijomis ir madomis. Skonio suvokimas tautose dažnai labai skirtingas. Štai senovės Egipte gražiausiomis laikomos buvo didelės, minkštos, žemai nusileidusio krūtys, senovės Graikijoje – apvalios ir standžios, klasicizmo epochoje populiariausia buvo aukšta pakelta krūtinė, o baroke aukštos ir putlios krūtys. Štai ir matome, kad pagal laiką ir madą kinta ne tik suvokimas, bet ir atitinkamų rūbų mada.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau, nepaisant kultūros ir laiko, krūtys visais laikais buvo ir yra moteriškumo simbolis. Būtent tai yra pirmoji pasąmoninė žinutė, nusiunčiama vyrui, kuris spokso į Jūsų apnuogintą krūtinė – ši būtybė tikrai moteris. O jei tai dar ir taisyklinga, apvali krūtinė – tuomet moteriškumas identifikuojamas visiškai. Dalis vyrų net negali paaiškinti, kodėl apvalumai ir tokios formos jiems taip patinka: „Krūtys – yra ta moters vieta, kuri akivaizdžiai tau leidžia suprasti, jog tai moteris. Kitų, jos lytį išduodančių vietų, iškart nepamatysi. Be to, kai pamatai apnuogintą dailią krūtinę, tai kažkas nerealaus. Negaliu pasakyti kodėl, bet tai tokia merginos vieta, kuri mums, vyrams, dažnai atrodo stebuklinga, mistinė, visai nesuvokiama.“ Evaldas 32m.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Krūtinė – aliuzija į vaikystę?

Psichologai dažniausiai vyrų meilę krūtims aiškina labai paprastai. Krūtys, o ypač didelės, išduoda vyrui, jog tai sveika ir vaisinga moteris. Ji sugebės ne tik pagimdyti sveikus vaikus, bet ir juos išmaitinti. Juk iš esmės krūtų funkcija – tai ne viliojimo menas, o vaiko žindymas. Gal tik šiandien moterys pamiršta apie tai ir krūtims dažniau suteikia tik dailaus akcento, o ne vaisingumo vaidmenį. Krūtų bučiavimas, kuris beje nėra būdingas daugiau jokiems pasaulio žinduoliams, vyrus tarsi ir nukelia į vaikystę. Kai priglusti prie motinos krūtinės yra vienintelis poreikis. Toje vietoje apima nenumaldoma ramybė ir saugumo jausmas, nes mama – tai tarsi ramybės oazė, pačios didžiausios ir gražiausios šilumos šaltinis. Suaugę vyrai, priglusdami prie savo moterų krūtinių jau nebeieško pieno, tačiau vis dar bučiuoja krūtis. Taip trokšdami dažnai sukurdami glaudesni ryšį su partnere.

REKLAMA

Seksas ir krūtinė

Įdomus faktas, kad tiek moterų, tiek vyrų krūtinė – efektyvi erogeninė zona. Dažnai nutinka, kad vyrų krūtinė net kiek jautresnė nei moterų. Moterų nuomone, vyrai, pamišę dėl krūtų, jas ir žavi ir gąsdina. Tiesa, kad tinkama krūtų stimuliacija ne vieną moterį gali sėkmingai priartinti prie orgazmo, tačiau vyrų perdėtas maigymas ar stiprus spaudimas kartais išbaido visas aistras. Seksologai pataria krūtis sekso metu ne tik įtraukti į įvairius žaidimus vyro akims ir poreikiams patenkinti, bet apie šią kūno vietą nepamiršti ir pačioms moterims, norinčioms greičiau pasiekti pasitenkinimą. Tyrimų duomenimis, moterys, sekso metu glostančios savo krūtis, greičiau susijaudina, o toks vaizdas, ne paslaptis, puikiai stimuliuoja ir vyrą.

O dabar - dar daugiau įdomybių:

Dažniausiai pasitaikantis liemenėlės dydis yra B.

Didžiausiomis krūtinėmis Europoje gali girtis britės, daugiau nei 50% jų puošiasi D ir didesnio dydžio liemenėlėmis. Mažiausias krūtis turi italės.

85% moterų perka netinkamo dydžio liemenėles.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų