REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mokslininkai galutinai išsklaidė mitą ir išsiaiškino, kas galėti padėti moteriai patirti vaginalinį orgazmą.

Mokslininkai galutinai išsklaidė mitą ir išsiaiškino, kas galėti padėti moteriai patirti vaginalinį orgazmą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paaiškėjo, kad viskas priklauso ne nuo preliudijos trukmės, o nuo vyriškio lytinio organo ir jo seksualinės patirties, rašoma „News of the World“.

REKLAMA

Škotijos universiteto seksologijos specialistai išsiaiškino, kad moters sugebėjimas patirti vaginalinį orgazmą priklauso nuo trijų pagrindinių faktorių:

— partnerio lytinio organo dydžio, — lytinio akto trukmės, — moters sugebėjimo susikoncentruoti pojūčiams ir tuo pačiu atsiriboti nuo problemų.

“Būtent tai yra pagrindiniai dalykai ir daugeliu atvejų priklauso moters pasitenkinimas lytinio akto metu, nes vaginalinis orgazmas pasiekiamas gana paprastai. Jis priklauso nuo penio judesių vaginoje be papildomo stimuliavimo“, - aiškina škotų seksologai.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau jų kolegų Australijoje duomenimis, negalima apriboti moters orgazmo pasiekimą tik šiais trimis faktoriais. Jų nuomone, kai kuriais atvejais patirti vaginalinį orgazmą padeda papildomas klitorio stimuliavimas.

Užmirštuoliams galime priminti, kad yra dar vienas svarbus dalykas, į kurį reikėtų atsižvelgti. Žinoma, ne pačia rimčiausia forma, bet horoskopai - svarbu. Astrologija tikintieji teigia, kad tam tikras žvaigždžių išsidėstymas gimstant lemia ne tik mūsų asmenines savybes, bet ir pomėgius. Taigi žinodami savo parterio zodiako ženklą galėsite jam padovanoti neišdildomų įspūdžių ir tikros aistros kupiną meilės naktį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas (kovo 21 d. - balandžio 20 d.)

Dominuoti mėgstantiems ir užsispyrusiems avinams patinka labai intensyvus, net šiek tiek grubus seksas. Avinas mieliau rinksis tokias sekso pozas, kuriose jis gali vadovauti veiksmui - avinams labiausiai patinka būti viršuje.

Jautis (balandžio 21 d. - gegužės 21 d.)

Jausmingiems ir romantiškiems jaučiams patinka lėtas seksas, jiems tai puiki atsipalaidavimo forma. Tiesą sakant, jie net nėra linkę užsiimti tiesiog seksu, jiems patinka mylėtis su ilgalaikiu partneriu, kurio kiekvienas kūno centimetras ir poreikiai jau puikiai žinomi.

Dvyniai (gegužės 21 d. - birželio 22 d.)

Spontaniškiems, aktyviems dvyniams patiks netikėtas greitukas. Dvyniui daugiausiai emocijų suteiks greitas pasimylėjimas stovint, atsirėmus į sieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų