REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Vilniaus rajone žuvo motociklininkas nuotr. Broniaus Jablonsko

Sekmadienį vakare Vilniaus rajone važiuodamas krosiniu motociklu „Kawasaki“ 21 metų vaikinas kaimo keliuke neprasilenkė su lengvuoju automobiliu ir atsitrenkęs į jį žuvo.

28

Sekmadienį vakare Vilniaus rajone važiuodamas krosiniu motociklu „Kawasaki“ 21 metų vaikinas kaimo keliuke neprasilenkė su lengvuoju automobiliu ir atsitrenkęs į jį žuvo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie 19-ą valandą policijai buvo pranešta, kad prie Parūdupių kaimo per avariją motociklininkas įstrigo lengvojo automobilio stikle. Atvažiavę medikai nustatė, kad vaikinas nebegyvas.

REKLAMA

Automobilio „Seat“ vairuotojas sakė, kad važiuodamas į Muknos kaimo pusę išvydo du greta važiuojančius motociklininkus. Vairuotojas įvažiavo į mišką ir sustojo, tačiau jo puse priešpriešiais atvažiuojantis motociklininkas sustabdyti nespėjo. Spėjama, kad jis važiavo labai dideliu greičiu.

Motociklininkas galva trenkėsi į priekinį stiklą. Vaikinas buvo su šalmu, bet šis jo neišgelbėjo. Jam padėti bandęs „Seat“ vairuotojas sako, kad motociklininkas nebekvėpavo ir nerodė gyvybės ženklų. Motociklas nulėkė keliasdešimt metrų.  Į priekinį stiklą atsitrenkęs motociklininkas nuskriejo paskui motociklą. Kitas motociklininkas nenukentėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Vietos gyventojams ir policijai žuvusysis gerai žinomas. Lavoriškėse gyvenantis vaikinas vertėsi kontrabanda ir dar būdamas labai jaunas spėjo iš baltarusiškų cigarečių pasipelnyti. Jaunuolis esą buvo įsigijęs ir brangių automobilių. Visai neseniai vaikinas areštinėje atsėdėjo 30 parų. Atlikęs bausmę už cigarečių gabenimą jis draugais linksminosi. Sekmadienio vakarą jis su bičiuliu pramogavo važinėdamasis motociklais.

Įvykio vietoje pasirodė nemažai žuvusiojo bičiulių. Vienas jų po poros valandų atvažiavo automobiliu BMW, tačiau pamatęs tebestovinčius pareigūnus atbulas nėrė atgal. Jaunuolis paliko BMW ir pasislėpė miške. Po kurio laiko vaikinas išėjo iš miško ir pradėjo tikinti, kad nevairavo. Vaikinas buvo girtas. Galiausiai jis prisipažino, kad važiavo į avarijos vietą, nes žuvo jo draugas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Esu didžiausias Naujosios Vilnios kontrabandininkas“, – pozuodamas gyrėsi BMW vairuotojas. BMW jis užrakino, o raktelius išmetė miške. Jų rasti nepavyko ir pačiam savininkui. Pareigūnai įtarė, kad BMW dar gali būti ir kontrabandinių rūkalų. Girtą vairuotoją policija išsivežė į komisariatą. Jo automobilis uždarytas policijos saugomų automobilių aikštelėje.

Pirmadienį policijos departamentas pranešė, kad lengvąjį automobilį vairavo pasienietis:

Birželio 28 d. apie 19 val. 5 min. Vilniaus r., Muknos k., krosinis motociklas „Kawasaki“, kurį vairavo 21 metų jaunuolis, važiuodamas priešpriešine eismo juosta, susidūrė su priešpriešais važiavusiu automobiliu „Seat Alhambra“, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas blaivus 36-erių metų Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie VRM Vilniaus rinktinės Lavoriškių užkardos jaunesnysis specialistas D. M. Eismo įvykio metu žuvo motociklo vairuotojas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų