REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Tai gali būti didesnio dėmesio, komplimentų ir net dovanų diena. Tik nepersistenkite, norėdami kažkam patys įtikti, - meilės ir populiarumo už pinigus vis tiek nenusipirksite. Venkite svaigalų, kvaišalų, saugokitės užkrečiamų ligų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Tikėtini gausūs kontaktai, daug informacijos. Galite gauti laišką, sutikti žmogų, žadinantį romantiškus jausmus ar prisiminimus. Nesunku bus susitaikyti, jei esate susipykę su mylimuoju, jei dar likę nors krislelis meilės ir pagarbos.

REKLAMA

Dvyniai Labiau pasitikėkite savimi, neieškokite pritarimo ten, iš kur jo nė neverta tikėtis. Būkite geresni patys sau, mylėkite save. Jeigu vien tik dairysitės, ar jus myli kiti, ir graušitės, kad nepakankamai, aplink save skleisite nejaukią atmosferą.

Vėžys Regis, šiandien sutiksite žmonių, kuriais neįmanoma nesižavėti. Gali nuskambėti intriguojamas pasiūlymas, užsimegzti daug žadantis flirtas. Vakaras išties bus smagesnis, jei jį leisite su šaunia kompanija, dalyvausite renginyje ar pan.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tai romantiškų jausmų diena. Taip trokšite meilės, kad jeigu jos nėra, sugebėsite prisifantazuoti ar susiorganizuoti romantišką nuotykį. Bent jau tyčia neapgaudinėkite jumis susižavėjusio žmogaus, nežaiskite dvigubo žaidimo.

Mergelė Šiandien verta pasistengti, kad esantiems aplink jus širdyje pasidarytų šviesiau ir ramiau, kad patikėtų jūsų gerais ketinimais, jei jie tokie iš tikrųjų yra. Galite atnaujinti nutrūkusius draugystės ar partnerystės ryšius.

Svarstyklės Ypatingų lūkesčių diena. Tiek jūsų, tiek kito žmogaus jums duotas patarimas, pasakytas komplimentas, parašytas laiškas turės didelę vertę ir nebus pamirštas. Regis, būsite nusiteikę išlaidauti, demonstruoti dosnumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien net nereikės stengtis, kad pasirodytumėte dėmesingi, įdomūs. Tai kils iš vidinio poreikio ir išminties. Mėgausitės gyvenimu, nelaukdami ypatingų stebuklų. Galima maloni žinia iš toli esančio jums neabejingo žmogaus.

Šaulys Dieną teks rimtai paplušėti. Bent jau vakare stenkitės atsipalaiduoti nuo įtemptos darbinės ar šeiminės situacijos. Nekreipkite dėmesio į nemalonias smulkmenas - kam jų nepasitaiko.

Ožiaragis Pasižymėsite draugiškumu, noriai bendrausite. Šiandieniai pokalbiai, susitikimai nenuvils, tik būkite nuoširdūs, dėmesingi ir romantiški. Jei norite svaigintis, vietoj alkoholio ir kvaišalų rinkitės meilės kerus. Bet tik ne viską kartu.

REKLAMA

Vandenis Praktinei veiklai gali trukdyti ypatingas psichinis ir emocinis jautrumas. Naujai įvertinsite kai kuriuos dalykus, remdamiesi vaizduote. Labiausiai patiks ilsėtis atsiskyrus nuo kitų. Regis, neapsidžiaugsite, jei į jūsų duris pasibels svečias.

Žuvys Nuo ryto pasipils įvairūs pasiūlymai ar pasveikinimai. Jei galėsite rinktis, vakarui rinkitės intymią romantiką žvakių šviesoje. Bet kokie šurmulingi renginiai bus ne toks vykęs pasirinkimas. Nepiktnaudžiaukite svaigalais.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų