REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Akivaizdu, kad pinigų, turto klausimai bus vieni iš aktualiausių. Gali tekti rūpintis įvairiais raštais, sutartimis. Apdairiau tvarkykite pinigus. Nepraraskite budrumo situacijose, kuriose galima nukentėti nuo kitų žmonių avantiūrizmo.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien visur galite tikėtis dėmesio, palankumo. Seksis mokytis, kaupti ir skleisti informaciją, tvarkyti korespondenciją, reklamos reikalus, sudarinėti sutartis, megzti dalykinius ir romantiškus ryšius. Tačiau grės avarijos, gedimai.

REKLAMA

Dvyniai Nesijausite užtikrintai, bus vidinio nerimo, abejonių, bet galite priartėti prie atsakymo, kaip išspręsti kamuojančią problemą. Nesivadovaukite iliuzijomis ir jauskite atsakomybę už tai, ką paslapčia rezgate.

Vėžys Šiandien jums daug kas teiks džiaugsmo, noriai flirtuosite, viliosite. Galbūt pirmyn pajudės kūrybinis projektas. Gali tekti aiškintis santykius su neabejingu jums asmeniu. Neprovokuokite konflikto, pavydo scenos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Turėsite šansą užsidirbti, tačiau bus lygiavertė galimybė ir apsigauti verslo reikaluose. Nuosekliai rūpinkitės savo autoritetu, įvaizdžiu, sveikata. Galimas susitikimas su potencialiu darbdaviu, jei ieškote darbo. Regis, kažkas jus šokiruos.

Mergelė Gali kilti pagunda arba būtinybė įsipareigoti kitam žmogui. Įspūdis, kurį šiandieną paliksite kitiems, atneš pasekmių. Kontroliuokite savo žodžius, jei teiksite interviu, sakysite kalbą, nes galimos su tiesa susikertančios interpretacijos.

Svarstyklės Nebloga diena reikalams, susijusiems su bankais, mokesčiais, nuoma, draudimu. Galite ieškoti rėmėjų, verslo partnerių. Galbūt gausite pajamų, tačiau teks atiduoti skolas ir nemažą sumą skirti artimiesiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Gana palanki diena teisiniams klausimams spręsti. Neblogai seksis protinis darbas ir išradingumo reikalaujantys užsiėmimai. Galite susipažinti su įtakingu asmeniu. Pokalbis su juo bus vertingas, bet kažkaip rizikingai įpareigojantis.

Šaulys Pasistenkite išnaudoti atsiradusias progas tobulėti profesine prasme. Galite būti skubinami kažką pasirašyti, pažadėti. Gerai išsiaiškinkite sutarčių sąlygas, teisinius formalumus. Nepainiokite darbo ir meilės reikalų.

Ožiaragis Būsite kupini naujų idėjų, sąmojo. Kils noras užsiimti visuomeniniais reikalais. Gyvenimo patirtimi ir išmintimi mielai dalinsitės su kitais. Tačiau yra didelė tikimybė, kad jūsų atvirumu ar draugiškumu kažkas ims piktnaudžiauti.

REKLAMA

Vandenis Žavėsitės viskuo, kas gražu ir pakylėja dvasią: meno dirbiniais, religinėmis teorijomis, meditacijomis. Seksis kūrybinė veikla. Tačiau likimas gali pateikti nemalonių staigmenų, galbūt susijusių su meile ar sveikata.

Žuvys Jus itin domins visuomenės nuomonė aktualiomis temomis, draugų nuomonė apie jus, vykstantys renginiai. Pasižymėsite išlaidumu, impulsyvumu, lengvai megsite flirtus. Vis dėlto galimas skandaliukas, kurio netrokštate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų