REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 25 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 25 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Mokėsite suderinti racionalųjį pradą su intuityviu, tad galite imtis darbų, kuriems reikia subtilumo, konfidencialumo. Palanku priimti svarbų sprendimą tvarkant piniginius reikalus. Ieškokite pagalbos, paramos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Prisiminkite, ką pamiršote atlikti – turite progą nesunkiai sutvarkyti užvilkintą reikalą. Venkite nepagalvoję žadėti, neskubėkite įsipareigoti, pasirašyti dokumento.

REKLAMA

Dvyniai Nepalanku tvarkyti dalykinių reikalų, tačiau pakaks išradingumo sprendžiant šeimos, buitines problemas.

Vėžys Jausitės žvaliau, apims smagus įkvėpimas. Sudėtingi klausimai spręsis sklandžiai, beveik savaime.

Liūtas Daug neplanuokite – visko tikrai nespėsite. Jums stigs atidumo, susikaupimo, nuoseklumo, tad geriau nesiimti to, kam reikia tikslumo ir kantrybės.

Mergelė Praeityje ieškokite naujų būdų, nepanaudotų rezervų tikslui pasiekti. Vertėtų tvarkyti juridinius reikalus, pasirašyti svarbius susitarimus.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės Ko gero, esate linkę pernelyg sudėtingai vertinti dabartinę situaciją. Kad ir kaip jausitės, šiandien reikėtų išnarplioti sudėtingus reikalus, nudirbti nemaloniausius darbus.

Skorpionas Geras laikas: netikėtai gali išsispręsti jus seniai kankinusi problema. Tai tinkamas laikas ieškoti įtakingo sąjungininko, pagalbininko ar patarėjo. Vakaras palankus viešnagėms.

Šaulys Gerai tvarkyti svarbius dalykinius reikalus. Palanku spręsti klausimus, susijusius su teisėtvarka bei mokesčiais. Jei jums reikia pasišnekėti su vadovu ar aukštu, įtakingu asmeniu, darykite tai dabar, neatidėliokite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Gali užvaldyti norai, svajonės. Nereikia jų nuo savęs slėpti, vyti – išpildykite bent vieną seną troškimą. Ši diena gera bendrauti su jūsų sielai artimais žmonėmis.

Vandenis Aktyviai veiklai, ryžtingai tvarkyti reikalus nepalanki diena. Bet būtent dabar netyčia galite išvysti tai, ką kažkada praleidote dėl skubėjimo ar nuovargio, ir atsigriebti.

Žuvys Keista diena: atrodys, kad viską galite, bet iš tiesų ne kažin ką nuveiksite. Tad šiandieną geriau skirti teoriniam problemų sprendimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų