REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 17 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Rytas primins apie neįvykdytą įsipareigojimą, negrąžintą skolą ar negautą trokštamą dėmesį. Tačiau situacija bus permaininga ir yra vilties, kad popiet ar vakare jums nuotaiką pataisys susitikimas su išsiilgtu bičiuliu ar gerbėju.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Ankstus rytas gali būti su neprognozuojamais nukrypimais. Galbūt nekaip jausitės, pramiegosite arba pakliūsite į eismo spūstį. Suintriguoti gali atsiskleidę slapti motyvai žmogaus, kuris jus itin domina.

REKLAMA

Dvyniai Rytas bus nesėkmingas, bet popiet nuotaika turėtų pasitaisyti, jei neperimsite piktų emocijų estafetės. Neleiskite, kad kieno nors perdėtas priekabumas, arogancija varžytų jūsų iniciatyvą. Beje, ir patys nesielkite analogiškai.

Vėžys Tikėtinas susitikimas ar pažintis, kuri išplės jūsų galimybes. Šiandien itin stenkitės išsaugoti finansinę pusiausvyrą, išlaikyti užsakovus, klientus, pratęsti sutartis, susitvarkyti nuosavybės ir verslo dokumentus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Gali pasirodyti, kad įtakingi užtarėjai nenusiteikę jums padėti, nebent patys mainais būtumėte naudingi. Aktualūs bus teisės, ryšių, verslo sutarčių klausimai. Veikite atsakingai, ypač, jei skleisite informaciją.

Mergelė Šį rytą galite sugadinti nuotaiką ne vienam žmogui, arba patys kentėsite nuo svetimų emocinių protrūkių. Nepajėgsite slėpti susierzinimo, jei ne ta koja išlipote iš lovos. Tik popiet aprimsite ir pasidžiaugsite namų užuovėja.

Svarstyklės Jei turite svarbių darbų, vizitų, verta paskubėti, nes atidėti nenaudinga. Bus galimybių susitarti dėl aktualaus reikalo. Pajusite savo talento ar žinių įvertinimą. Galimas apsisprendimas, susijęs su verslu, meile, kūryba ar vaikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Iš toli arba iš valstybinės institucijos galite gauti žinią, o gal patys kažką siųsite, pildysite. Aistras žadins meilės objektas.

Šaulys Gali nemaloniai nustebinti išryškėję kitų žmonių motyvai ir tikslai. Turbūt teks aiškintis dėl kažkokių įsipareigojimų, atsakomybės. Tikėtina, kad pateikus ataskaitas, tinkamai pasidalijus pareigomis situacija ims keistis į gera.

Ožiaragis Norite ar ne, bet teks palengvinti piniginę, mokėti mokesčius, alimentus. Galbūt kažkas rodys dėmesį, kurstys slaptas aistras, skatins ambicijas. Tačiau ne visų žmonių dėmesys jus džiugins, nes kai kurie sieks to, kas jums atrodo nenaudinga.

REKLAMA

Vandenis Nebus lengva laiku atvykti į darbą ar pagal planą pradėti numatytą šios dienos veiklą. Gali būti, kad teks bendrauti su oficialiais veikėjais arba ieškoti teisybės, pateikti kokias nors versijas, koncepcijas, jas ginti, įrodinėti.

Žuvys Nuo ankstaus ryto jausite įtampą dėl numatomų darbų, reikalų, susitikimų. Derėtų daugiau nuoširdaus dėmesio parodyti kolegoms ir partneriui, net jei atrodys, kad jie stengiasi atsiriboti arba elgiasi per griežtai, pabrėžtinai dalykiškai.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų