REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Daug tikėtis nereikėtų, kitaip dienai baigiantis išseks kantrybė ir artimieji gali tapti jūsų nepasitenkinimo aukomis. Didesnė autoavarijų, vagysčių tikimybė.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Galite susidurti su įvairiais nesmagumais, apribojimais, gali tekti keisti planus, požiūrį į kai kuriuos draugus. Būkite atsargesni su žmonėmis, kuriuos matysite pirmą kartą.

REKLAMA

Dvyniai Sunki diena: galimos nuostolingos avarijos, pavojingos traumos per neapdairumą, skubėjimą. Vargu ar visur ir viską suspėsite, tad mažiau planuokite.

Vėžys Nepalankus laikas imtis sudėtingų užduočių, veltis į konfliktus, kovą. Tai netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo diena.

Liūtas Netinkamas laikas priiminėti svarbius finansinius sprendimus. Nepalanku investuoti pinigus. Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Jei esate nusprendę nutraukti romantiškus santykius – šiandien tiktų atsisveikinti gražiuoju.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims. Nesiimkite sunkių darbų ir sudėtingų užduočių, su niekuo nesivelkite į ginčus. Nepatartina vykti į keliones.

Svarstyklės Sudėtingas metas, kai yla išlenda iš maišo ir tenka atsakyti už senas pražangas, kadaise padarytas klaidas. Nesiimkite nieko nauja, netvarkykite piniginių ir turto reikalų.

Skorpionas Galite sulaukti netikėtos pagalbos, gerų naujienų, tačiau neskubėkite džiaugtis, nepulkite imtis naujo pasiūlymo. Galimos problemos dėl neištikimybės sutuoktiniui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Jokių skubotų išvadų ir žaibiškų veiksmų. Nors seksis tvarkyti skubius reikalus, venkite užbėgti įvykiams už akių. Būkite atidūs atlikdami užduotis, jei saugote savo darbo vietą, – dėl šios dienos klaidų galite jos netekti.

Ožiaragis Laikas stabtelėti, imtis tik einamųjų reikalų. Problemų gali kilti net tuomet, jei viską apgalvojote, apskaičiavote.

Vandenis Kad ir kas nutiktų, kad ir ką sužinotumėte, pasistenkite likti ramūs – jei nervinsitės, problemų tik padaugės. Venkite ginčų su kolegomis ir klientais. Saugokite sveikatą.

Žuvys Mažiau vilkitės, būkite kuklesni – situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Kas nors gali pastebėti jūsų trūkumus, klaidas. Pasisaugokite slaptų priešų intrigų.

Šaltinis: Vytautus.com  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų