REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Dalykiniai kontaktai, reikalai vyks sklandžiau, jei pasitelksite diplomatiją, kantrybę. Nusimato komandiruotė, konferencija, kompetencijos patikrinimas ar kt. Turbūt mokysitės kitokių darbo metodų, domėsitės įstatymais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Atidžiai klausykite, stebėkite, kas vyksta visuomeniniame, politiniame gyvenime. Jei norite ką nors įtikinti, kad neklystate, remkitės aiškiais ir protingais argumentais. Tikėtina, kad sulauksite bendraminčių paramos, supratimo.

REKLAMA

Dvyniai Svarbiems apsisprendimams šiandien dar ne laikas. Tačiau planuoti, svarstyti, preliminariai aptarinėti galima ir patartina. Galbūt turėsite reikalų su žmonėmis, užsiimančiais socialine veikla, medicina, menu. Sustiprės intuicija.

Vėžys Įmanomas vertingas patarimas ar informacija. Būkite objektyvesni. Paanalizuokite savo nuostatas, atidžiau apžvelkite galimybes. Kaip tik dabar likimas nori jums parodyti teisingą kelią, tik gilinkitės į esmę.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Tęskite pradėtus darbus, derybas, stenkitės įsisavinti reikalingus dalykus. Būkite atidūs tvarkydami pinigų reikalus. Jei teisingai susiorientuosite situacijoje, laukia nebloga perspektyva.

Mergelė Šiandien nesunkiai pavyks susitarti dėl aktualių dalykų, norimų kontaktų, informacijos ar reklamos. Galite sudaryti sutartį, sėkmingai išlaikyti egzaminą ar pan. Artimo žmogaus patarimas labai pravers.

Svarstyklės Noriai ir sklandžiai tvarkysite šeimos, turto reikalus. Turbūt aiškiai pajusite, kad išties laimė yra savi namai, darnūs santykiai su artimaisiais. Domins komforto prekės. Tai, ką įsigysite, patiks jums ir šeimos nariams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Tinkama diena kūrybinei veiklai, gali kilti puiki idėja, įmanomas geras įvertinimas. Prabus romantiškas polėkis, ieškosite nuotykių, noriai sportuosite, organizuosite savo ir kitų laisvalaikį. Kai ko pravartu pasimokyti iš augančios kartos.

Šaulys Jeigu ieškote darbo, tinkamų darbuotojų, rėmėjų arba mėginate įsijungti į kažkokį projektą, įmanomas konkretus pasirinkimas, susitarimas. Palanku koreguoti įvaizdį, laikytis dietos, atlikti grožio ar sveikatos procedūras.

Ožiaragis Būsite veiklūs, tačiau norint gero rezultato dar prireiks daug laiko, kantrybės ir kitų žmonių pritarimo. Situacija gali tapti įdomi, jei su kažkuo iš kolegų jus sieja ne vien dalykiniai santykiai.

REKLAMA

Vandenis Būsite labai įžvalgūs, seksis gilintis į finansinius bei psichologinius dalykus. Galbūt atsiras galimybių įvykdyti nelengvą įsipareigojimą arba išsirūpinti paskolą. Tikėtina, kad labiau suartėsite su žmogumi, kuris jums labai svarbus.

Žuvys Turininga, aktyvi diena. Pasižymėsite gana plačiu akiračiu ir tolerancija. Palanku vykti į kelionę, laikyti egzaminą ar egzaminuoti, pasisakyti susirinkime, kreiptis į įtakingus asmenis, aiškintis bei atlikti juridinius, finansinius formalumus.

Šaltinis: Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų