REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Šiandien būsite emociškai nepastovūs ir provokuojantys. Verčiau prilaikykite liežuvį ten, kur galima be jo apsieiti. Šiuo metu suspėti pirmam - nereiškia laimėti. Nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, megzti pažintis. Galite gauti pasiūlymą įsilieti į draugišką kompaniją, sudalyvauti visuomeniniame renginyje. Kažkuo nustebinti jus gali vienas pažįstamas arba sena meilė.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien lengva persitempti, tad įvertinkite savo jėgas imdamiesi darbų. Dėl paaštrėjusių pasąmonės srautų turėtų sektis meninė, psichologinė veikla. Vis dėlto nesureikšminkite savo nuojautos, nes kai ką kurs tik jūsų vaizduotė.

Vėžys Jei iš pat ryto griebsitės darbų, tai šį bei tą nuveiksite. Svarbu vengti nekorektiškų veiksmų, netaktiškų pastabų, antraip pakenksite savo autoritetui. Jums gali pakenkti ir paskleisti gandai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Būsite emociškai jautrūs, trokšite komforto ir ramybės. Jei aktualu, tiktų pasidomėti patalpų įsigijimu, nuoma, apdaila. Šie klausimai greitai spręsis padedant artimiesiems. Tačiau pavydas gali pakišti koją svarbiems santykiams.

Mergelė Teks vikriai suktis, jei jūsų veikla susijusi su transportu, pervežimais, įvairia komunikacija ir informacijos sklaida. Galimas lauktas susitikimas ar pranešimas. Galvokite, ką kalbate, jei teiksite interviu, kad ko neapšmeižtumėte.

Svarstyklės Regis, jūsų mintys bus sukoncentruotos į asmeninių santykių problemas. Galite pasielgti ne visai taip, kaip planavote, arba jums tiesiog nepavyks nuslėpti tikrųjų savo jausmų. Orientuokitės į šeimą, rūpinkitės artimaisiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Nebloga diena susitikimams su seniai matytais žmonėmis, gerbėjais. Su aplinkiniais ypač gerai sutarsite, jei įvertinsite jų privalumus. Galite patirti gundymus meile arba pinigais. Kaip tik dėl to vakaras gali apkarsti. Rūpesčių kels ir vaikai.

Šaulys Būkite dėmesingesni ir dosnesni - nepasigailėsite. Tuomet aplinkiniai, kolegos palaikys jūsų užmojus. Trauksite priešingos lyties dėmesį. Tačiau fiziškai nekaip jausitės. Jei nesisaugosite, į vakarą galite rimčiau sunegaluoti ar susižeisti.

Ožiaragis Jei vikriai suksitės, iš dalies pavyks įveikti biurokratinius slenksčius ir gauti norimą informaciją, leidimą ar pan. Venkite aštriai konfliktuoti su partneriu, artimaisiais, net jei jų norai, reikalavimai atrodo kategoriški, neteisingi.

REKLAMA

Vandenis Tikėtinas reikalų aiškinimasis su kreditoriais. Bus nelengva, jei nemokate kontroliuoti finansinių išteklių, tvarkyti dokumentų. Tačiau labiau nei kas kita jums rūpės santykiai ir seksas. Galimi su tuo susiję išgyvenimai.

Žuvys Nusimato reikalai, susiję su mokslu, teisėtvarka, užsieniu. Būsite nusiteikę permainoms. Pradėkite nuo realiai įgyvendinamų dalykų. Gali būti, kad prireiks juridinės konsultacijos. Nenumokite ranka į iškilusius neaiškumus.

Šaltinis: Vytautus.com  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų