REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Birželio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Gerai apgalvota rizika pasiteisins, reikalai pakryps jums naudinga linkme. Palankus laikas ieškoti naujo pinigų šaltinio arba alternatyvios galimybės užsidirbti – jūsų kūrybinės galimybės tikrai dar neišsemtos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Būsite energingesni nei paprastai – imkitės spręsti painius reikalus. Tai puikus laikas pasikalbėti su vadovu apie jūsų karjeros perspektyvas.

REKLAMA

POPULIARIAUSIOS GALERIJOS:


Dvyniai

Imkitės šiandien siūlomų naujų darbų ar pareigų – tai pergalės metas, kai permainos bus tik į naudą. Būkite atidesni mylimam žmogui ar sutuoktiniui ir jūsų santykiai taps įdomesni.

Vėžys

Pavyks keisti įvykius į juos nesikišant tiesiogiai – jums padės draugai, kolegos ar tarpininkai. Palankus laikas ieškoti rėmėjų ar investuotojų. Galite sužinoti svarbią paslaptį, suprasti, kokių nepaprastų gabumų turite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Įsiklausykite į savo intuiciją – tai pergalės diena, tačiau ji ateis keistu keliu. Tad pasiduokite srautui, tikėkite pirmu įspūdžiu, pirma mintimi. Tinkamas laikas su tėvais pasikalbėti jums opiu klausimu.

Mergelė

Sėkmės metas – galite leistis į avantiūrą, rizikuoti. Tiesa, svarbius reikalus tvarkykite patys. Gera proga pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų