REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Nesileiskite užvaldomi emocijų, venkite ginčytis – sureaguosite neteisingai. Galimi nenumatyti rūpesčiai dėl artimųjų, namų, ypač jei šiuo metu darote remontą.

 Avinas Nesileiskite užvaldomi emocijų, venkite ginčytis – sureaguosite neteisingai. Galimi nenumatyti rūpesčiai dėl artimųjų, namų, ypač jei šiuo metu darote remontą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Įtemptas metas, ir jei įsivelsite konfliktus, diena nueis perniek. Vakaras tinkamas susitikti su įtakingais asmenimis, žmonėmis, galinčiais turėti įtakos jūsų veiklai.

REKLAMA

Dvyniai Būsite reiklūs ir pastabūs. Ko gero, nepasisekė jūsų kolegoms, pavaldiniams, kaip ir artimiesiems. Nervins netobulumas, neprofesionalumas. Beje, diena gera ieškoti senų klaidų darbe ir jas taisyti. Nemenka kritimo, susidūrimo kelyje tikimybė.

Vėžys Nepasikliaukite sėkme ir draugų pažadais, nerizikuokite pinigais, ypač jei tai paskutinės santaupos ir esate kelionėje. Būkite atidesni šeimos narių poreikiams. Vis dėlto jau vakaras bus smagesnis, o nuo rytdienos ir reikalai pajudės greičiau.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Nei aktyviai veiklai, nei naujiems darbams pradėti, nei svarbiems sprendimams priimti netinkamas laikas. Namuose nesiimkite sunkių darbų ir pasistenkite, kad jūsų vaikai labiau užsiimtų namais, buitimi.

Mergelė Bus labai svarbu pasirinkti tinkamą veiksmų taktiką. Venkite impulsyvumo, mokėkite nereaguoti į provokacijas. Gali greičiau gesti darbo ir buitinė technika.

Svarstyklės Nesitikėkite naudos iš gautų pasiūlymų. Šiandien apskritai neverta rizikuoti pinigais ir turtu. Tikėtinos nenumatytos išlaidos, baudos.

Skorpionas Nesiginčykite, niekur neskubėkite, niekam netarpininkaukite, nieko nežadėkite ir neskolinkite (jūsų daiktas gali būti sugadintas, o pinigai negrąžinti). Nerizikuokite vairuodami automobilį. Didesnė kritimo tikimybė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Bus svarbu nepersidirbti. Saugokite sveikatą, taupykite jėgas – dėl negeros savijautos būsite linkę susinervinti, veltis į konfliktus. Palanku savo namuose ką nors pertvarkyti iš esmės. Atsargiau vairuokite.

Ožiaragis Nors diena ir sėkminga, iliuzijos dar stiprios, tad būkite atsargesni – galite prarasti budrumo jausmą. Kritiškiau vertinkite ir gautus pasiūlymus. Svarbius reikalus atidėkite rytdienai.

Vandenis Dieną reikėtų skirti privalomiems darbams atlikti, senoms klaidoms ištaisyti. Venkite nesutarimų su kolegomis, pavaldiniais. Būkite kantresni artimųjų atžvilgiu – būsite linkę dėl niekų veltis į ginčus.

Žuvys Nors diena gera puoselėti partneriškus santykius, būsite nusiteikę kritiškai. Patartina dažniau prikąsti liežuvį: verčiau kitų nematyti, negirdėti ir susitelkti į savo reikalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų