REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jūs sunkiai dirbote ir dabar visi jūsų draugai jums smarkiai pavydi. Sveikiname, jūs ką tik įsigijote naująjį „iPhone“, „Galaxy S“ ar „One“. Bet užmokėjote nemažą sumą pinigų ir, ko gero, norėtųsi, kad ši investicija galėtų jums tarnauti kaip įmanoma ilgiau. Ir jeigu jums teko kada nors laikyti savo telefoną ryžiuose arba naudotis daužtą ekraną turinčiu telefonu, ko gero, žinote koks jausmas sugadinti savo įrenginį. Taip, gyvenime visko nutinka, tačiau nuo to galima apsisaugoti. Ko gero, pagalvojote, jog vartotojams reikia telefoną apsaugančių dėklų. Bet jeigu ieškote kažko, kas tikrai apsaugos jūsų telefoną, teks pirkti vieną iš ypatingai baisių dėklų. Labai svarbu rasti tinkamą telefono apsaugą, kuri neapsunkins telefono naudojimo, nesugadins jo išvaizdos bei dizaino, bet tuo pačiu ir bent kiek apsaugos telefoną. Todėl telefonų dėklai, ko gero, nėra pats geriausias variantas.

REKLAMA
REKLAMA

Jūs norite savo telefonu naudotis be jokių traukimų iš maišelių, atvertimų ar kitų nesusipratimų. Jūs norite jausti normalų telefono svorį ir storį, o ne plytą. Galite nesakyti, kad jums tai visiškai netrukdo, nes tai jums neabejotinai trukdo, jūs tik to nesuprantate, nes kitaip naudotis savo telefonu nebandėte.

REKLAMA

Visgi sprendimų yra. Visų pirma, galite įsigyti telefono apvalkalą (angl. „skin“). Tai – lipdukas, kuris apsaugos jūsų telefoną nuo įbrėžimų ir netgi smūgių, bet svarbiausia – šis lipdukas jūsų telefono nepastorina, nepasunkina ir vietoje to, kad sudarkytų jo išvaizdą, dažnai ją pagrąžina. Pigių apvalkalų rinktis nerekomenduojame, tačiau brangesni apvalkalai yra tikrai įspūdingi, solidūs ir dalinai apsaugantys nuo nelaimių. Dažnai jie gali būti pagaminti iš anglies pluošto, odos, taip pat tai gali būti medžio ar kitos medžiagos imitacija. Todėl jie taip pat gali ir jūsų slidų telefoną paversti neslidžiu. Tuo skundžiasi daugelis „HTC One“ ir „Sony Xperia Z“ telefonų serijų naudotojų.

REKLAMA
REKLAMA

Dar viena priežastis rinktis būtent apvalkalus – jie yra labai lengvai uždedami ir, palyginus, nesunkiai nuimami, juos nuėmus nelieka jokių klijų ar kitų žymių. Todėl savo telefoną išvaizdą galėsite keisti nors ir kiekvieną mėnesį!

Žinoma, telefonų priedai nėra būtini apsaugai. Kaip tuomet telefoną apsaugoti? Galite jį apdrausti. Kol kas tai galimai skamba kaip keistenybė, tačiau vakaruose tai – normalu. Tokiu būdu niekuo neuždengsite savo telefono, jis liks toks, kokį sukūrė dizaineriai, tačiau telefonas bus apsaugotas nuo visų atvejų, netgi nuo vagysčių ar, pavyzdžiui, gaisrų. Nuo tokių nelaimių negali apsaugoti nei vienas dėklas. Nors kas ten žino, galbūt vagys pamatę į dėklą įdėtą telefoną pagalvos, jog tai – kokia nors sena „Nokia“ ir telefoną jums atiduos. Bet, ko gero, ne. Tiesa, šis sprendimas nemažai kainuoja, todėl verta gerai pagalvoti, ar iš tikrųjų verta. Galbūt verčiau telefoną tiesiog atidžiau prižiūrėti?

Būtent! Geriausia apsauga – atsargumas. Tai negalioja, jeigu dirbate pavojingose vietose ar užsiimate labai aktyvia veikla, tačiau kitais atvejais geriausia yra tiesiog būti atidesniems ir atsargesniems – taip sutaupysite pinigų, negadinsite telefono dizaino ir nesitampysite sunkios „plytos“. Atsargumas – geriausia apsaugos priemonė jūsų telefonui.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų