REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Nors seksis tvarkyti reikalus, lydės nerimas, nepasitenkinimas, kils neaiškių įtarimų. Nenumokite į tai ranka – galbūt jaučiate tai, ką nuo savęs slepiate. Gerai pasigilinti į savo nerimo, baimių priežastis.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Gerai imtis atidėtų darbų – jėgų pakaks. Tik neskubėkite: dėl atidumo stokos galite suklysti, ką nors sugadinti, pamesti ar susižeisti. Stiprinkite sveikatą.

REKLAMA

Dvyniai. Jūsų galimybės šiuo metu kiek apribotos. Reikalai klostysis ne taip, kaip jums norisi, o taip, kaip reikia, kaip siekia jūsų partneriai. Protingiausia išeitis – patiems prisiderinti prie žmonių ir aplinkybių.

Vėžys. Ne viskas taip blogai, kaip esate linkę manyti. Tiesa, netiks tvarkyti svarbių darbo reikalų, priimti atsakingų karjeros sprendimų. Nerizikuokite žadėdami, įsipareigodami, vairuodami automobilį.

Liūtas. Verta susitikti su įtakingais asmenimis, galinčiais padėti plečiant jūsų veiklą, ieškant pelningesnės darbo vietos. Palankūs susitikimai su užsieniečiais.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Būkite atidesni intuicijai – pajusite, ar jums meluoja, ar siūlo realius dalykus, ar nori apgauti. Beje, vien žodžiais nepasikliaukite, jei kas nors bus žadama, iš karto tvirtinkite susitarimą, pasiūlymą dokumentu.

Svarstyklės. Savo tikslą pasiekite, jei stengsitės išradingiau spręsti problemas, jei nebūsite labai užsispyrę. Mokėkite girdėti draugų nuomonę, nesuabsoliutinkite taisyklių.

Skorpionas. Būkite atidūs – galite išgirsti naudingą įspėjimą. Daugiau klausykite, venkite reikšti savo nuomonę, neišlaidaukite. Palanku kreiptis konfidencialios finansinės pagalbos. Viešajame transporte pasisaugokite vagių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Veikite savo nuožiūra, tik stenkitės viską atlikti ramiai, neskubėdami, tuomet darbo vaisiai bus puikūs. Mažiau abejonių – neklausykite, kas ką šneka. Tiesa, paklausyti šeimos vyresniųjų nuomonės vertėtų.

Ožiaragis. Ryte neblogas metas piniginiams, turto reikalams tvarkyti. Tiesa, galima tvirtinti tik gerai apgalvotus sandorius. Nepatartina pirkti ryšio, transporto priemonių.

Vandenis. Seksis tvarkant įsisenėjusį reikalą, sprendžiant neatidėliotinas, skubias problemas. Tiesa, nebūkite labai patiklūs – tikrinkite gaunamą informaciją, atidžiau studijuokite dokumentus, jei tektų juos pasirašyti.

Žuvys. Nesiimkite daug darbų, dažniau ilsėkitės ir pasistenkite anksčiau sugrįžti namo. Jei tikitės supratimo, pagalbos iš tėvų, parodykite jiems didesnę pagarbą. Palanku ieškoti tinkamesnės gyvenamosios vietos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų