REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 27 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 27 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Kad ir kiek darbo šiandien turėtumėte, prioritetą teiksite šeimai, asmeniniam gyvenimui Labai dėmesingi būsite namiškiams, nusiteikę juos apgaubti komfortu ir ramybe. Jei užsiimate individualiu verslu, galimas neblogas sumanymas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Šiandien palanku užsiimti kūryba. Tiktų reikšti jausmus, siekti patinkančio asmens dėmesio, užmegzti meilės romaną. Neblogas sumanymas būtų nueiti į teatrą, koncertą, kavinę. Tačiau svarbu, kad rastumėte laiko ir savo vaikams.

REKLAMA

Dvyniai. Daug laiko skirsite ūkio ir įvaizdžio reikalams. Regis, kažkas iš pažįstamų padės jums gauti reikiamą informaciją arba įsigyti verslui ar buičiai reikalingą įrangą. Išgirsite vertingų patarimų ir patys juos noriai teiksite.

Vėžys. Nors šiuo metu namai jums galėtų būti ramybės uostas, tačiau jausite norą veržtis iš jų. Pasiseks padaryti norimą įspūdį dominančiam priešingos lyties asmeniui. Jei dalyvausite konkurse, pasirodysite išties neblogai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Kūrybinis arba verslo sumanymas reikalaus rimtų pastangų ir išlaidų. Galimos ir konkurentų pinklės. Gal kiek pasigailėsite, kad pradėjote ar parėmėte kažkokį projektą, nes kelio atgal nebėra ir jį reikia tęsti, įveikti kliūtis.

Mergelė. Šiandien noriai sieksite žinių, tobulinsite sugebėjimus. Esant galimybei, padiskutuokite su išsilavinusiais žmonėmis, dalyvaukite kultūriniame renginyje, nueikite į parodą. Darysite gerą įspūdį. Nusimato įdomi pažintis.

Svarstyklės. Galimas reikšmingas susitikimas arba pokalbis, verčiantis daryti išvadas, apsispręsti. Turbūt šalia politinių bei su darbu, sportu susijusių temų labai domėsitės ir dietomis, įvaizdžiu, psichologija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Labai drauginga diena. Seksis užmegzti naujas pažintis ir gaivinti senąsias, galite sudalyvauti šauniame renginyje. Ypač gerai sutarsite su moterimis. Tikėtini vertingi patarimai. Tik venkite aplaidumo darbe, nepasikliaukite gandais.

Šaulys. Nesuklysite manydami, kad šiandien naudingiau yra mažiau kalbėti ir daugiau stebėti bei klausytis. Galite pastebėti kažkieno melą ar rezgamas pinkles. Galbūt kils noras užsiimti meditacinėmis praktikomis, joga. Tai būtų puiku.

Ožiaragis. Ši diena žada įdomius susitikimus arba pokalbius, kurie plės jūsų akiratį, mokys diskutuoti. Neužsidarykite tarp keturių sienų, bendraukite, eikite į renginius, neatmeskite nė vieno pasiūlymo, jei jis žada naujas ateities galimybes.

REKLAMA

Vandenis. Jei nekamuos pagirios ar silpnumas dėl neišsimiegojimo ar infekcijos, diena bus produktyvi. Gali būti, kad kažką svarbaus nutarsite komerciniuose, verslo reikaluose. Neblogai seksis konkuruoti dėl įtakos zonos ar norimo objekto.

Žuvys. Ši diena turėtų būti sėkminga. Sužinosite naujienų, lengvai ir noriai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis. Galimas vilčių teikiantis pokalbis dėl darbo, užmokesčio ar kompensacijos. Tikėtina trumpa, bet įspūdinga kelionė.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų