REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Rytas (nuotr. Fotolia.com)

Gegužės 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

25

Gegužės 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Rytą verta apgalvoti visos dienos planus ir laiką iki pietų skirti svarbiausiems reikalams. Vėliau saugokitės priešiškai nusiteikusių asmenų, intrigantų, beje, jie gali apsimesti jūsų draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Visa diena bus nebloga, ypač sėkminga pirma dienos pusė iki pietų. Tai geras laikas pasirašyti sutartis menininkams, laisvųjų profesijų atstovams – jei gausite naujų pasiūlymų, priimkite, tai lems sėkmę ir pripažinimą. Vėliau derėtų vengti avantiūrų.

REKLAMA

Dvyniai. Pirmą dienos pusę imkitės itin atsakingų darbų, pasikalbėkite su vadovu apie jūsų perspektyvas. Popiet galimi nenumatyti trukdžiai, kurių reikėtų paisyti kaip įspėjimo.

Vėžys. Iki pietų geras laikas ieškantiems kompromisų, norintiems susitarti, rasti paramą, gauti gerą patarimą. Tai tinkamas laikas užmegzti bendradarbiavimą. Vėliau ne itin geras laikas. Netiks aiškintis santykių su artimais žmonėmis ar pirkti vertingų daiktų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Iki pietų puikus laikas spręsti finansines problemas – tiks skolintis, imti paskolą ir pan. Vėliau įtemptas metas, kai reikėtų mažiau žavėtis gautais pasiūlymais.

Mergelė. Iki pietų nuostabus laikas, kai viskas pasikeičia į gera ir išsisprendžia ilgai varginęs klausimas. Antrą dienos pusę nepervertinkite savo žinių ir sėkmės. Venkite naudotis ryšiais, įtaka ir autoritetu.

Svarstyklės. Jei viskas patikrinta, drąsiai priimkite atsakingą sprendimą, pasirašykite svarbų dokumentą, tiesa, iki pietų. Vėliau neskubėkite žengti lemtingo žingsnio – atsitiks taip, kad, pajudėję viena kryptimi, atsidursite kitoje vietoje. Į pasiūlymus, gautus po pietų, reaguokite šalčiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Kis ir nuotaika, ir ketinimai, dėl tokio nenuoseklumo kils problemų. Tačiau turite žinoti, kad tik pirmą dienos pusę iki pietų jūsų mintys teisingos (ypač susijusios su finansiniais reikalais arba meile).

Šaulys. Rytas neblogas tvarkyti konfidencialų reikalą. Po pietų nepalankus metas – imkitės tik privalomų kasdienių darbų. Vakare būsite pernelyg jautrūs. Antrą dienos pusę netiks investuoti ar skolinti pinigų. Saugokite savo ramybę, stenkitės daugiau ilsėtis.

Ožiaragis. Sėkminga pirma dienos pusė, kai reikia ginti savo interesus, pakovoti už savo ateitį. Priimkite gautus dalykinius, finansinius pasiūlymus, bet antroje dienos pusėje galite iš esmės suklysti vertindami kito žmogaus poreikius ir elgesį.

REKLAMA

Vandenis. Šauni pirma dienos pusė – nesėdėkite rankų sudėję. Po pietų sustokite ir susimąstykite, ar jūsų norai įgyvendinami ir poreikiai neviršija galimybių? Tai bus blogas laikas pirkti vertingą daiktą, tvirtinti sandorius.

Žuvys. Svarbiam pokalbiui, susitarimui puiki pirma dienos pusė. Po pietų elkitės santūriau: nesišvaistykite pažadais, nesistenkite visiems padėti, visur dalyvauti ir viską gauti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų