REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 25 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 25 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Šiandieną neblogai seksis, jei pasitikėsite savo jėgomis, išmanymu ir patrauklumu. Nuoširdžiai bendraukite su aplinkiniais. Tai padės jums atsipalaiduoti. Suprasite, kad kiti nėra jums tokie priešiški, kaip įsivaizdavote.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Būsite sąmojingi, artistiški, todėl skleisite aplink save gerą nuotaiką ir patiksite priešingai lyčiai. Jums knietės rasti pramogų, prisigalvoti pokštų, kad diena būtų kuo smagesnė. Mielo siurprizo galite sulaukti iš mylimo žmogaus, vaikų.

REKLAMA

Dvyniai. Turėsite nemažai darbo, tad apie pramogas imkite galvoti tik jį atlikę. Gali būti, kad nutarsite keisti įvaizdį ar gyvenimo būdą. Gali maloniai nustebinti kolega ar jums patinkantis asmuo. Gauto viliojamo pasiūlymo neatmeskite.

Vėžys. Neišsisuksite nuo intensyvaus bendravimo. Galite sutikti įdomų žmogų, su kuriuo užsimegs asmeniniai arba dalykiniai ryšiai. Iš jūsų arba iš jo bus tikimasi tarpininkavimo, bendradarbiavimo. Nusimato pagyvėjimas ir meilės fronte.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Būsite įžvalgūs ir nuovokūs. Nuobodžiauti jums neleis tiek pažįstami, tiek nepažįstami žmonės. Galimas šioks toks palengvėjimas ar išeities radimas finansine prasme. Galbūt atgausite skolą arba nusimesite senos skolos naštą.

Mergelė. Norėsis permainų, kursite ateities planus, galbūt susijusius su emigracija ar tarptautiniais projektais. Panašu, kad teks bendrauti su įžymybėmis, menininkais, elito atstovais. Galimas spontaniškas nuotykis.

Svarstyklės. Dalyvavimas viešuose renginiuose atneš naudos, patyrimo, pažinčių. Galite sutikti žmogų, su kuriuo jus sieja gana ambicingi tikslai. Tiktų mėginti įsidarbinti ar keisti darbą, aptarti dalykines, politines perspektyvas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Jums turėtų seksis tvarkant visuomeninius, kolektyvinius reikalus, dalyvaujant kūrybiniame konkurse. Nevenkite bendrauti, būti įvykių sūkuryje, nes dabar užsimezgusios pažintys jums pravers. Sugebėsite suburti bendraminčius.

Šaulys. Šiandieną klausykitės intuicijos balso, ir diena bus sėkminga. Galbūt sužinosite tai, kas buvo už paslapties uždangos ar virė užkulisiuose. Galite pasielgti altruistiškai, labdaringai arba patirti išgyvenimų, susijusių su meile, menais, mistika.

Ožiaragis. Regis, šiandien atsigaus ir jūsų kūnas, ir dvasia. Iš kažkur atsiras daug entuziazmo, optimizmo. Lengvai rasite bendrą kalbą su aplinkiniais, o jie pastebės ir įvertins jūsų privalumus bei sugebėjimus. Trauks nuotykiai.

REKLAMA

Vandenis. Sėkmingai judės reikalai, susiję su nuosavybe, komfortu, verslu, tiekimu. Galbūt pavyks ką nors sėkmingai parduoti, išnuomoti ar išsinuomoti. Nusimato gundomi pasiūlymai, susiję prašmatniomis prekėmis, dovanomis, paslaugomis.

Žuvys. Diena pasižymės kontaktų, pokalbių gausa, draugiška atmosfera. Palanku užmegzti ir atnaujinti įvairius ryšius. Atsiras galimybių atskleisti savo geriausias savybes. Tik labiau kreipkite dėmesį į tai, ką sako ar pataria artimieji, kolegos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų