REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
2015-ųjų „Eurovizijos“ finalinių pasirodymų akimirkos (nuotr. Vida Press)

Šeštadienio vakarą muzikos gerbėjus prie televizorių ekranų prikaustė didysis „Eurovizijos“ finalas. Po ketvirtadienį vykusio antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio lietuviai turėjo kuo džiaugtis, mat į dainų konkurso finalą pateko ir Monika Linkytė bei Vaidas Baumila, kurie finale pasirodė septintu numeriu.

37

Šeštadienio vakarą muzikos gerbėjus prie televizorių ekranų prikaustė didysis „Eurovizijos“ finalas. Po ketvirtadienį vykusio antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio lietuviai turėjo kuo džiaugtis, mat į dainų konkurso finalą pateko ir Monika Linkytė bei Vaidas Baumila, kurie finale pasirodė septintu numeriu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip pasiseks lietuviams „Eurovizijos“ finale?
Prašome pasirinkti atsakymą!
Laimės „Euroviziją“
Pateks į dešimtuką
Liks tarp vidutiniokų
Užims vieną iš paskutinių vietų
BALSUOTI
REZULTATAI
Kaip pasiseks lietuviams „Eurovizijos“ finale?
Laimės „Euroviziją“
8.4%
Pateks į dešimtuką
52.9%
Liks tarp vidutiniokų
29.5%
Užims vieną iš paskutinių vietų
8.1%
Balsavo: 1256

REKLAMA

Vaido Baumilos ir Monikos Linkytės pasirodymo akimirkos:

Įspūdingą finalo atidarymą pradėjo garsi smuikininkė Lidia Baich ir praėjusių metų „Eurovizijos“ nugalėtoja Conchita Wurst. Taip pat uždainavo ir trys žavingos finalo vedėjos bei vaikų choras.

„Eurovizijos“ finalo pasirodymų eiga:

1. Slovėnija: Maraaya – Marjetka ir Raay „Here For You“

Pirmieji scenoje pasirodė slovėnai. Atlikėja Marjetka – specifinio balso tembro, tačiau talentinga dainininkė. Scenoje pasirodė trys asmenys – prie fortepiono sėdintis Raay, Marjetka ir jų šokėja. Dainą taip pat puikiai papuošė smuiko skambesys. Be abejonės, finalą pradėję atlikėjai susilaukė begalės aplodismentų.

REKLAMA
REKLAMA

2. Prancūzija: Lisa Angell „N'oubliez Pas“

Lisa Angell į sceną išėjo viena ir iš karto susilaukė žiūrovų šūksnių. Ramią ir melodingą dainą puikiai atsipindėjo už atlikėjos nugaros transliuotas video, kuriame buvo matyti griūvėsiai ir skraidantys balti balandžiai. Nors viso pasirodymo metu atlikėja nepajudėjo iš vietos, tačiau scenografija puikiai užpildė sceną. Kaip ir įprasta prancūzams, šie ir šiemet atliko dainą savo kalba. Dainos kulminacijoje scenoje pasirodė ir keturi vyrai su būgnais.

3. Izraelis: Nadav Guedj „Golden boy“

Izraelio atstovai į sceną atnešė rytietiško ritmo. Apie auksinį berniuką dainuojantis atlikėjas ir su juo dainuojantys bei šokantys vaikinai iš tikrųjų priminė standartinę vaikinukų pop grupę, tačiau publikai patiko jų energingi šokiai ir muzika, nepaisant gana šabloniško pasirodymo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

4. Estija: Elina Born ir Stigas Rasta „Goodbye to Yesterday“

Ketvirtieji pasirodė gal ne broliais, o pusbroliais Lietuvoje vadinami Estai. Estai kaip ir mes šiemet į konkursą išsiuntė žavingą porelę, tačiau šie scenoje kūrė visai kitokią atmosferą. Atrodė, jog Elina užburs savo seksualiu žvilgsniu kartu scenoje su gitara buvusį dainininką Strigą. Po pasirodymo mergina džiaugėsi gerai praėjusiu pasirodymu ir netgi išspaudė ašarą.

5. Didžioji Britanija: Alexas Larke ir Bianca Nicolas „With You’ Electro Velvet“

Šiemet Didžioji Britanija tikrai išsiskyrė Brodvėjaus stiliaus daina ir scenoje parodė kur kas linksmesnį bei originalesnį šou nei prieš tai dainavę Estai. Po dramatiškos dainos šie puikiai pakėlė publikos nuotaiką.

REKLAMA

6. Armėnija: Genealogy „Face The Shadow“

Armėnijos pasirodymas labiau priminė miuziklą nei „Eurovizijos“ dainą, tačiau net šešių atlikėjų balsų skambesys iš tikrųjų virpino širdį.

7. Lietuva: Vaidas Baumila ir Monika Linkytė „This time“

Be abejonės, savo atlikėjus galime tik girti. Šie daug šypsojosi, buvo dinamiški, jautėsi laisvai, šoko ir džiugino publiką skoningu, romantišku ir labai svajingu bei ritmingu šou! Kviečiame komentaruose išreikšti savo nuomonę. Kaip jūs vertinate Lietuvos atstovų pasirodymą?

REKLAMA

Viso pasirodymo metu salė tiesiog šėlo, o po Vaido ir Monikos bučinio drebino salę šūksniais ir ovacijomis. Taip pat Lietuvos atstovai pirmieji pasirodymo metu kreipėsi į žiūrovus ir paprašė pakelti rankas tuos, kurie tiki meile!

8. Serbija: Bojana Stamenova „Beauty Never Lies“

Nestandartinės išvaizdos Bojana iš tikrųjų sudrebino sceną galingu vokalu ir pribloškė žiūrovus. Ji buvo ritminga ir energinga.

9. Norvegija: Kjetil Morland ir Debrah Scarlett „A Monster like me“

Norvegai Kjetli ir Debrah scenoje sukūrė romantišką įtampą. Talentingi daininkai tikriausiai sužavėjo ne vieną žiūrovą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

10. Švedija: Mans Zelmerlow „Heroes“

Kaip žinia, Švedijai daug kas pranašauja pirmąją vietą ir tikriausiai ne veltui. Įspūdį paliko ne tik išskirtinis pasirodymas, kuris greičiau priminė dainos vaizdo klipą nei pasirodymą scenoje. Aišku, puiki daina ir didelis dainininko Manso talentas.

11. Kipras: John Karayiannis „One Thing I should Have Done“

Kipras atliko labai žavingą ir gražią dainą. Nors ji nebuvo labai išskirtinė, tačiau buvo tiesiog labai gražu klausytis ir žiūrėti. Dainininkas John savo pasirodymą atliko tikrai be priekaištų.

REKLAMA

12. Australija: Guy Sebastian „Tonight Again“

Pirmą kartą konkurse dalyvaujanti Australija tikrai nustebino. Melodinga ir energinga daina tikrai turėtų po konkurso pasiekti radijo stotis. Australams netgi buvo prognozuojama vieta pirmajame trejetuke.

13. Belgija: Loicas Nottetas „Rhythm Inside“

Gana vaikiško balso tembro Loicas atliko ritmingą dainą su gana nestandartiniu pasirodymu. Scenoje su vaikinu pasirodė dar penki dainininkai.

14. Austrija: The Makemakes „I Am Yours“

Šių metų „Eurovizijos“ šeimininkai austrai atliko gražią dainą, tačiau pasirodymas nublanko prieš jų praėjusiųjų metų atstovę Končitą Wurst.

REKLAMA

15. Graikija: Maria Elena Kyriakou „One Last Breath“

Graikų atlikėja Maria džiugino klausytojus ne tik lėta, bet ir ritminga daina, puikiu vokalu, bet ir nepriekaištinga išvaizda. Ji puikiai papuošė „Eurovizijos“ sceną.

16. Juodkalnija: Nenad Knežević Knez „Adio“

Juodkalnija kaip visada pasirodė savo stiliumi. Scenoje grojo ir mergina su smuiku, ir raitėsi žavingos šokėjos. Kaip ir įprasta, dainininkas atliko dainą „Adio“ savo šalies kalba.

17. Vokietija: Ann Sophie „Black Smoke“

Vokietės Ann pasirodymas buvo ypač moteriškas ir priminė merginų grupės pasirodymą. Ryškiomis spalvomis sužibusi scena puikiai derėjo prie kuriamo seksualaus įvaizdžio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

18. Lenkija: Monika Kuszynska „In The Name Of Love“

„Eurovizijoje“ jau ne pirmą kartą dalyvauja negalią turinti atlikėja ir tikriausiai ji susilauks nemažai balsų. Talentingai dainininkei Monikai už nugaros scenoje „sužydėjo“ sakuros, o šalia scenos esančiame ekrane buvo transliuojamos ištraukos iš moters koncertų, kai ši dar nebuvo pakirsta negalios.

19. Latvija: Aminata „Love Injected“

Tikriausiai ne veltui atlikėja Džiazu sakė žiniasklaidai šiemet balsuosianti už mūsų „broliukų“ atstovę Aminatą, kuri ne tik atliko puikią dainą, buvo pasipuošusi išskirtine suknele, bet ir yra išties netradicinės egzotiškos išvaizdos.

REKLAMA

20. Rumunija: Voltaj „All Over Again“

Rumunų grupė tikriausiai buvo vyriausia iš visų dalyvių, tačiau gana nestandartiniai, rokerius primenantys vyrai pasirodė nepriekaištingai.

21. Ispanija: Edurne „Amanecer“

Ispanė Edurne taip pat pribloškė savo pasirodymu. Raudoną apdarą pakeitusi aukso spalvos suknele mergina puikiai iliustravo dainą. „Amanecer“ dainos pavadinimas lietuviškai reiškia aušrą, todėl kulminacijoje scena tiesiog sutvisko. Mergina susilaukė ir didelio žiūrovų palaikymo.

22. Vengrija: Boggie „Wars For Nothing“

Rami ir lėta Vengrijos daina po Ispanijos pasirodymo buvo tarsi poilsio pertraukėlė. Kaip ir kituose pasirodymuose, scena buvo papuošta puikiai, buvo vaizduojami planetos paveikslai.

REKLAMA

23. Gruzija: Nina Sublatti „Warrior“

Gruzijos atstovai tikrai mėgsta išsiskirti, tad ir šių metų atlikėja labiau pribloškė išvaizda nei savo daina. Kaip visada gruzinai pasirinko ritmingą ir sceną drebinančią dainą.

24. Azerbaidžanas: Elnur Huseynov „Hour or the wolf“

Azerbaidžano pasirodyme dėmesį labiau prikaustė ne atlikėjas, o joje pasirodę itin lankstūs šokėjai, kurie demonstravo savo talentą. Daina neišsiskyrė, nors ir buvo graži.

25. Rusija: Polina Gagarina „A Million Voices“

Kaip žinia, dėl Rusijos politinės padėties, „Eurovizijos“ organizatoriai įdiegė specialią sistemą prieš nušvilpimą tam, kad žiūrovai netrukdytų Polinos pasirodymui. Kadangi po jo Polinai salė plojo, mergina netgi apsiverkė.

REKLAMA
REKLAMA

26. Albanija: Elhaida Dani „I’m alive“

Albanijos pasirodymas nesužavėjo. Nors Elhaida labai graži mergina, o pasirodymas buvo puikus, tačiau pasirodymo metu ji neintonavo. Tikriausiai įtampa ir jaudulys padarė savo.

27. Italija: Il Volo „Grande amore“

Paskutiniai scenoje pasirodė trys žavūs italai, kurie susilaukė nemažo salės palaikymo. Beveik operinį kūrinį atlikusiems vaikinams lažybų puntuose stačiusių žmonių nuomone buvo pranašaujama aukšta vieta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų