REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Neblogai seksis seniai suplanuoti darbai ir tikriausiai nenuvils žmonės, iš kurių tikėjotės supratimo, paramos. Mintys nuolat suksis apie tai, kaip pagerinti materialinę savo gyvenimo kokybę, išspręsti šeimos problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Ši diena žada kūrybinį, romantinį polėkį. Palankia vaga judės reikalai, susiję su pramogų verslu, menu, pedagogika. Gali nudžiuginti flirtas, viliojamas pasiūlymas, laimėtas prizas arba vaikų pasiekimai. Tik labai saugokite sveikatą.

REKLAMA

Dvyniai

Ryžtingai imsitės darbų. Viskas bus gerai, jeigu pavyks išvengti netikėtų posūkių. Galbūt kils vertingų minčių, kaip pagerinti profesinius reikalus, išplėsti savo ar įmonės galimybes. Jomis verta pasidalinti su kolegomis, darbdaviu.

Vėžys

Jūsų iniciatyvą, veiklumą itin skatins konkurencija. Galbūt ieškosite galimybių, kaip įsiteikti asmeniui, nuo kurio galėtų priklausyti jūsų pranašumas. Padaugės emocijų, susijusių su meile, partneryste. Išsiaiškinsite nesklandumus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Su naujovėmis neskubėkite. Pirmiausia užbaikite tai, ką jau seniau pradėjote ir ką būtina suspėti atlikti laiku.

Mergelė

Jeigu jums teks spręsti su teisėtvarka, švietimu, publikacijomis, užsieniu ar užsieniečiais susijusius reikalus, seksis gana sklandžiai. Aplinkinius galite sužavėti savo erudicija, plačiu akiračiu, aukštais moraliniais principais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų