REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prognozės ir lūkesčiai pasiteisino - Lietuvos atstovai jau tarptautinio muzikos konkurso „Eurovizija” finale.

Prognozės ir lūkesčiai pasiteisino - Lietuvos atstovai jau tarptautinio muzikos konkurso „Eurovizija” finale.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Konkursas, anksčiau ne kartą juokais vadintas „Balkanovizija” - šiemet gali sulaukti naujos pravardės - „Baltikvizija”. To priežastis - visos Baltijos šalys pateko į „Eurovizijos” finalą. Skaičiuojama nemenka tikimybė, kad dvi iš jų - užims vietas pirmajame dešimtuke. Deja, šios prognozės palankios ne Vaidui ir Monikai, o Estijos ir Latvijos atstovams.

REKLAMA

Nepaisant gerų prognozių kaimynams, mūsų tautiečiai taip pat, kaip niekada optimistiški ir aktyviai lažinasi, kad lietuvių daina „This Time” bus tarp „Top 18” ar net „Top 10” geriausiųjų „Eurovizijos” finalo dainų.

Po pusfinalio daugėja tikinčių, kad Lietuvai fortūna šiemet šypsosis labai plačiai - Moniko ir Vaido daina „This Time” laimės „Eurovizijos” dainų konkursą. Gali būti, kad Vaidui ir Monikai kuo geriausios sėkmės linkinčius žmones vilioja didelė laimėjimo suma. Jei Lietuva išties laimėtų „Euroviziją”, tai stačiusieji 10 eurų, savo kišenes papildytų net 1510 eurų laimėjimo suma.

Lažybų bendrovė pranašauja, kad Lietuva finale užims 18 vietą, o pagrindiniame balsavime surinks - 45 balus. Kol kas didelių netikėtumų nėra - pasibaigus abiems pusfinaliams favoritais laimėti konkursą išliko Švedija. Taip pat labai aukštai vertinami Italijos ir Rusijos šansai. Po, įspūdingu vadinamo, Polinos Gagarinos pasirodymo pirmajame pusfinalyje, prognozių lentelėje Rusijos daina pakilo į trečią vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų