REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Leon Somov ir Jazzu (L. Griciaus nuotr.)

TV3 televizijos „X Faktorius“ teisėja Justė Arlauskaitė-Jazzu įvertino antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio dalyvių pasirodymus. Atlikėjos komentaras – tik naujienų ir pramogų tv3.lt portale!

15

TV3 televizijos „X Faktorius“ teisėja Justė Arlauskaitė-Jazzu įvertino antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio dalyvių pasirodymus. Atlikėjos komentaras – tik naujienų ir pramogų tv3.lt portale!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuva

Labai geras pristatymo video. Aš šiuo atveju labai šališka – tiek Vaidas, tiek Monika – mano bičiuliai. Dainuoja abu žiauriai gerai. Daina išsiskiria iš visų – ji itin nuotaikinga ir lengva. Gražu žiūrėti. O apie Monikos suknelę, nu tikrai nebuvo taip blogai, kaip visi rėkė, kad bus. Monikos makiažas ir šukuosena – nuostabu.

REKLAMA

Airija

Man patiko vizualizacijos, nes priminė mano sodybą, kai leidžiasi saulė. Tokia ir daina – graži, tačiau neryški. Dainininkės balsas įdomus, tačiau to neužtenka.

San Marinas

Dainų dainelė. Aranžuotė dramatiška, o pora nesupranta apie ką dainuoja. Abu baisiai nepataikė į natas. San Marinas bandė padaryti tai, ką padarė Lietuva, tačiau san mariniečiams nepavyko. Daina tragiška. Blogiausias pasirodymas vokaliai per „Euroviziją“. Tokios dainos buvo populiarios tada, kai atlikėjai nebuvo gimę.

REKLAMA
REKLAMA

Juodkalnija

Gal mūsų atrankos sistema nėra tobula, tačiau kai atlikėjas siunčiamas be jokios atrankos… Visiškai apie nieką.

Malta

Daina būtų gražesnė, jei aranžuotė nebūtų sueurovizinta. Į galą vokaliai atsigavo, tačiau vistiek – nieko ypatingo. Neįsimintinas pasirodymas. Trūko scenografinių sprendimų – atlikėja savo charizma ir balsu erdvės neužpildė, projekcijos buvo pusėtinos.

Norvergija

Nuostabi daina, atlikėjai labai saviti ir įdomūs. Šiltas, jaukus, pasirodymas, graži kulminacija. Puikus įrodymas, kad visai nereikia rėkti ir vaidinti dramos, spjaudyti ugnimis, kad pasiektum klausytoją ir sukurtum jautrumą, intymumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Portugalija

Man kažkodėl ši atlikėja priminė atlikėją Šoreną – ir išvaizda, ir balso tembru. Šiaip pasirodymas apie kurį nelabai yra, ką pasakyti. Nuotaikos nesupratau. Galėtų apšildyti, kokią pop roko grupę kokiam festivaly.

Čekija

Na tikrai, šių metų konkursas – žvaigždžių duetai. Galėtų būti naujas projektas – Tautų duetai. Kažkodėl dauguma pasirinko labai klasikinius rūbus, minimalizmą ant scenos, juodą spalvą, todėl tiesiog NEBEĮDOMU. Visi vienodi. O kam tuos batus reikėjo mėtyti? Kojas nuspaudė? Ar čia tokia simbolika, norint parodyti, kad ji lieka viena? Štai dainos finalas ir man kyla klausimas – kodėl du žmonės stovi ir rėkia vienas ant kito? Per daug. 

REKLAMA

Izraelis

Izraelietiškas Samas Smithas. Pradžia nebloga, o vėliau prasidėjo… Priminė „Naująsias pupytes“ – keturios šoka, viena dainuoja. Kam reikalinga ta stilių samplaika? Ir vėl rytietiški motyvai. NUSIBODO.

Latvija

Viena iš mano favoričių. Man ši daina viena geriausių konkurse. Moderni, labai įsimintinas priedainis, gera dainos forma, dinamika. Atlikėja dainavo puikiai, atrodė įdomiai. Ir kad ir kaip man nepatinka tokios undiniškos suknelės ir dar rožinės, čia ji labai gerai susižiūrėjo. Balsuosiu už Latviją.

REKLAMA

Azerbaidžanas

Puikus vokalas, o daina nuvylė. Šokėjai ant scenos buvo nereikalingi.

Islandija

Dainininkė labai stengėsi, daina visai nebloga. Tik, manau, kad mergaitė supainiojo „Eurovizija“. Apie sceninį kostiumą, atrodė kaip nulipusi nuo „Mažosios Mis“ scenos. Ir nepatekusi į finalą. O šiaip, Pelenė, išbėgusi iš baliaus per vėlai. Vienok, nuoširdu. Ir tos baltos pėdutės dainos pradžioje buvo visai mielos.

Švedija

Daina jau tapo hitu Europoje, vizualizacijos – nuostabios, o pats dainininkas į sceną žengė kaip nugalėtojas. Ar yra dar ką bepridurti?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šveicarija

O ne, tie mušamieji… Labiau nuvalkioto vaizdo jau nebegalėtum įsivaizduoti. Vizualizacijos vėl tos pačios. Kas šiais metais visiems darosi? Gotiška grafika, miškų vaizdai… Kažko visus į gamtą patraukė. O šiaip, gal koks iliuminatų sambūris vyksta? Susitarė visi pasirodyti ir vaizdais, ir dainom vienodom.

Kipras

Koks šiltas pasirodymas! Gražu buvo žiūrėti, kai žmogus nekonkuruoja, o išties išgyvena dainą. Gera meilės daina, vietomis norėjosi verkti. Pabaigoje net širdis apsalo. Labai jau saldu, bet kartais galima.

REKLAMA

Slovėnija

Įsimintinas pasirodymas dėl dainininkės balso. Nors man jis nelabai patiko, tačiau nepaneigsi, kad tembras labai išskirtinis. Kažkodėl nelabai norisi žiūrėti į ją, kai ji dainuoja. Atsiranda diskomforto jausmas, o kiti ant scenos atrodė keistai. Antrinu Dariui Užkuraičiui, kažko buvo arba per daug, arba trūko. Pasirodymą pavadinčiau – „Pokemonų kovos“.

Lenkija

Pasirodymas atrodė labai pigiai. Tos rožinės gėlės, baltas fortepijonas, drabužiai… dvelkė provincialumu.

Įvertinimas:

Mūsiškiai šiame kontekste tikrai įsimintini, o daina pakankamai stipri. Viskam pasibaigus, galvoje liko Latvija, Švedija, Norvegija, Lietuva. Manau, Vaidas su Monika turi visus šansus patekti į penketuką, to jiems ir linkiu!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų