REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš Italijos taurės finalo rungtynes tarp "Juventus" ir "Lazio" ekipų Turino klubo gynėjui Giorgio Chiellini spaudos konferencijoje teko atsakinėti į klausimus ne tik apie būsimą dvikovą, rašo fcbarcelona.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Nors futbolininkas nesyk yra išsakęs savo nuomonę apie kontraversišką incidentą pasaulio čempionate, kuomet jam dantimis į petį įsikabino Luisas Suarezas, žurnalistai ir toliau nepaliauja kamantinėti "Juventus" žaidėjo.

REKLAMA

"Mes viską senų seniausiai išsiaiškinome. Neturiu jokių problemų su Luisu ir nesu tas žmogus, kuris savyje laiko pagiežą", - užtikrino G. Chiellini.

Į žiniasklaidos atstovų klausimus, kaip jis ir jo komandos draugai ketina ginti prieš "Barcelona" Čempionų lygos finale, "Juventus" futbolininkas atsakė kūrybiškai.

"Jei man asmeniškai teks žaisti prieš Luisą Suarezą, ginsiuosi taip, kaip tai dariau prieš Karimą Benzemą. Prieš Lionelį Messi gintis reikia taip, kaip tai buvo padaryta prieš Cristiano Ronaldo, o prieš Neymarą - taip, kaip buvo ginamasi prieš Garethą Bale'ą. Visas "Barcelona" atakos trejetas yra labai pavojingas, tad man sunku išrinkti geriausią", - lemiamą dvikovą Berlyne italas palygino su laimėtu Čempionų lygos pusfinaliu prieš Madrido "Real".

REKLAMA
REKLAMA

"Juventus" gynėjas nepamiršo ir pergalės Berlyne svarbos. Tai, pasak gynėjo, turės daug teigiamos įtakos visam itališkam futbolui: "Atrodo, jog mes visi dabar pamažu imame suvokti, koks svarbus buvo ekipos dalyvavimas Europos lygoje, o dabar mes kartu su kitų pagalba turėsime galimybę pamėginti Italijai iškovoti ketvirtą vietą Čempionų lygoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų