REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Užsispyrimu galite patys save įvaryti į aklavietę. Jūsų įtaka žmonėms kur kas didesnė nei jums atrodo, tad negalite sau leisti elgtis nebrandžiai, neatsakingai. Nebėkite nuo tikrų jausmų, meilės, tvirtos partnerystės galimybės.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Skleisite geranoriškumą, solidarumą ir dėl to aplinkiniams atrodysite patrauklūs, verti pasitikėjimo. Pinigų bei turto operacijos, investicijos turėtų būti sėkmingos, tačiau gali pasitaikyti ir nerealių pagundų.

REKLAMA

Dvyniai. Turėsite reikalų, susijusių su žiniasklaida, reklama, ryšiais, transportu. Daug kalbėsite telefonu, tarsitės, derėsitės. Vakaras žada viešnagę, meilės pasimatymą, romantišką įsipareigojimą ar pan.

Vėžys. Rutina ir artimųjų niurzgėjimas šiek tiek slopins jūsų polėkį. Pravartu paieškoti aukso vidurio ten, kur būtina suderinti savo bei šeimos narių interesus. Mokėkite įvertinti šalia esančių žmonių indėlį į bendrą gerovę.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Galite gauti gerą naujieną ar įvertinimą, Galbūt rašysite arba gausite meilės laišką, susitiksite su dominančiu žmogumi. Tačiau kiekviename žingsnyje turėsite būti mandagūs ir draugiški, kad nesugadintumėte įspūdžio.

Mergelė. Imsite galvoti apie asmeninio įvaizdžio keitimą, rimtą dietą arba apie kvalifikacijos kėlimą, stažuotę, netgi naują veiklą. Jei esate sveiki, visos problemos pamažu išsispręs. O jeigu negaluojate, būtinai pasidarykite tyrimus.

Svarstyklės. Diena turėtų būti veikli ir prasminga dalykine prasme. Gali užsimegzti naujas bendradarbiavimas. Kol kas neskubėkite atverti savo širdies ir paslapčių, nes ne visi, kurie jums patinka, yra verti pasitikėjimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Teks spręsti finansinius keblumus, kad ir kaip norėtumėte nuo to išsisukti ar atidėlioti. Jei turite psichologinių problemų, nesivaržykite kreiptis į psichologą. Arba atverkite sielą mylimam žmogui, artimam draugui.

Šaulys. Palanku gilintis į mokslus, plėsti akiratį, domėtis įstatymų pataisomis bei naujovėmis. Pagalvokite apie profesinį tobulėjimą, kvalifikacijos kėlimą, užsienio kalbų kursus. Galite sulaukti keisto laiško.

Ožiaragis. Dalykinis pokalbis arba vadovo pastaba privers susimąstyti, pakoreguoti planus. Ims sektis geriau, jei sugebėsite dirbti su komanda. Kita vertus, šiandien nepriimkite skubotų, abejotinų sprendimų, nes apsigausite.

REKLAMA

Vandenis. Tikriausiai pakeitimų pareikalaus finansų reikalai, dalykinės sutartys. Priimkite tik racionalius sprendimus. Būsite linkę ieškoti nuotykių, dalyvauti masiniuose renginiuose. Nusimato intriguojanti pažintis.

Žuvys. Jausite nematomą sieną, trukdančią jums būti suprastiems bei pasitikėti kitais. Galbūt iš tikrųjų pasitvirtins jūsų nuojautos apie užkulisines intrigas ar net slaptų priešų sąmokslą. Tiesiog pasikliaukite savo intuicija ir patirtimi.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų