REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Operacinės sistemos „Android“ vartotojai, kurie pirmieji nori gauti tam tikras mobilias programėles ar žaidimus, nuo šiol galės pasinaudoti išankstinio registravimo galimybe, rašo portalas „CNet“.

REKLAMA
REKLAMA

Po atitinkamos procedūros atlikimo vartotojams beliks tik sulaukti, kol jų išmaniuosius telefonus ar planšetinius kompiuterius pasieks pranešimas, kad programėlę ar žaidimą jau galima atsisiųsti.

REKLAMA

Pirmąja programėle, kuri pasinaudojo išankstinio registravimo privalumais, tapo žaidimas „Terminator Genisys: Revolution“, kuris neturi nei pasirodymo datos, nei kainos. Išankstinė registracija leis kūrėjams iš „Glu Mobile“ reklamuotis, pranešant apie žaidimo debiuto datos artėjimą.

Taip pat kūrėjai galės vartotojams pranešti apie tai, kad „Android“ skirta programėlės versija yra kūrimo stadijoje. Pavyzdžiui, „Twitter“ programėlė „Periscope“ šiuo metu prieinama tik „iOS“ platformai. Preliminari registracija leis suprasti, kad programa tikrai pasirodys ir „Android“.

REKLAMA
REKLAMA

Vis tik kol nėra galutinės pasirodymo datos, vartotojai negalės žinoti, kaip ilgai jiems teks laukti norimos programėlės ar žaidimo. Taip pat nieko nekalbama ir apie suderinamumą su įvairiais įrenginių modeliais, pasirodymą tam tikrose šalyse ir t. t.

Belieka tikėtis, kad ateityje „Google“ suteiks galimybę kūrėjams pateikti ir kitus svarbius duomenis apie būsimą programinę įrangą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų