REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanijos „Apple“ gandai apipinta muzikos transliavimo internetu paslauga greičiausiai vadinsis „Apple Music“ ir pasižymės socialinio tinklo integracija muzikos atlikėjams, praneša 9to5Mac.com.

REKLAMA
REKLAMA

Anot šaltinių, paslauga leis muzikos atlikėjams turėti savo asmeninius puslapius, kuriuose greta įprasto muzikos įrašų transliavimo skelbtų būsimų kūrinių ištraukas, nuotraukas, vaizdo įrašus ar informaciją apie koncertus.

REKLAMA

Tuo tarpu, vartotojai galės skelbti komentarus atlikėjų puslapiuose, tam naudodami jau turimą „iTunes“ paskyrą, vietoj jos nekuriant dar vienos atskiros paskyros socialiniam tinklui.

Teigiama, kad „Apple“ muzikos transliavimo internetu paslauga bus prieinama „iOS“, „Android“ ir „Mac“ vartotojams. „iOS“ terpėje paslauga bus pasiekiama originalioje muzikos aplikacijoje, kurio šios platformos vartotojams jau yra pažįstama daugelį metų.

Šią paslaugą, tikimasi, „Apple“ turėtų pristatyti birželį vyksiančios konferencijos WWDC 2015 metu, o vartotojai ją išmėginti turėtų galėti birželio pabaigoje.

Paulius Orinas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų