REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pernai į BEKO-LKL vicečempionų kėdę sėdęs Klaipėdos „Neptūnas“ nesitenkins žemesniu laipteliu. Tai klaipėdiečiai įrodė pusfinalyje po pratęsimo namuose palauždami Vilniaus „Lietuvos rytą“ 107:101 ir išlygindami serijos rezultatą 1:1.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų trečioji vieta netenkina. Noriem žaisti finale, todėl stengsimės nugalėti Vilniuje. Visi supranta, kad Vilniuje bus sunku. Nėra kalbų. Bet reikia važiuoti ir atidavus širdį – laimėti“, – kovingumo neslėpė D.Gailius.

REKLAMA

22 taškus pelnęs „Neptūno“ lyderis buvo rezultatyviausias savo komandoje. Paskutinėmis akimirkomis jis pataikė du tritaškius, kurie vėliau leido išplėšti pratęsimą.

„Kažkam reikėjo imtis iniciatyvos. Atsidūriau tokioje situacijoje ir pasisekė pataikyti“, – kuklinosi snaiperis.

Jis tikino, kad pergalė pareikalavo labai daug jėgų. Jų klaipėdiečiams dar prireiks, nes jau po dviejų dienų trečiosios rungtynės vyks Vilniuje (18 val. 30 min.).

REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiamės sugrįžę į seriją. Pralaimėjimo atveju būtume patekę į sunkią situaciją, – pripažino „Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis. – Nepaisant visų smulkių klaidelių, džiaugiuosi, kad komanda kovojo iki galo. Pratęsime suveikė emocinis faktorius.“

Jis teigė, kad daug jėgų suteikė pilnutėlė „Švyturio“ arena. „Būtų buvę gaila pralaimėti tokį mačą. Tikiuosi, kad sirgalius dar ne kartą nudžiuginsime pergale“, – vylėsi strategas.

K.Maksvytis išskyrė Arno Butkevičiaus pasirodymą. Jis tapo „Neptūno“ ekipos „X“ faktoriumi – pelnė net 20 taškų.

„Be abejo, jis labai gerai įėjo į rungtynes. Arnas prisidėjo ne tik taškais, bet ir efektingais momentais, suteikdamas gerų emocijų ir užvesdamas komandą“, – auklėtinį, kuris šį sezoną per rungtynes rinko vid. 6,5 taško, gyrė treneris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų