REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei mergina su kuria susipažinote turi šunį, jums teks susitaikyti su daugeliu dalykų ir būti kantriu. Jei norite tam pasiruošti ir žinoti, kas jūsų laukia, jums padės žemiau pateiktas sąrašas.

Jei mergina su kuria susipažinote turi šunį, jums teks susitaikyti su daugeliu dalykų ir būti kantriu. Jei norite tam pasiruošti ir žinoti, kas jūsų laukia, jums padės žemiau pateiktas sąrašas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. Jos baldai paslėpti po užklotais. Kadangi šuniui turi būti patogu, o jis baldus gali sutepti, nenustebkite, jei visi minkšti baldai jos namuose bus nukloti įvairiausiais užklotais.

REKLAMA

2. Ji susitvarkys su nemaloniais dalykais. Tokios moterys išmoksta rinkti išmatas, valyti, tvarkyti, todėl ji nesibjaurės gyvenime jokiais nešvariais darbais. Pliusas jai!

3. Tikriausiai jos namuose reikės praleisti daugiau laiko. Nereikalaukite, kad ši paliktų šunį ir atvyktų nakvoti pas ją. Tokia moteris dažnai neša atsakomybę už savo augintinį (kaip neš ir už jūsų vaikus), todėl būkite supratingas.

4. Jokių spontaniškų kelionių. Susitaikykite, jog ji negalės spontaniškai išvykti romantiškam savaitgaliui prie jūros ar į Paryžių neradusi šuniui prižiūrėtojo.

REKLAMA
REKLAMA

5. Po darbo teks grįžti namo. Tikriausiai nepavyks po darbo iš karto pabėgti ir į vakarėlį, nes jai reikės išvesti savo augintinį pasivaikščioti. Planuodami staigmenas iš anksto pagalvokite apie tai.

6. Lovoje galbūt būsite trise. Jei nemėgstate šunų, tai jums bus didelė problema, tačiau jei mylite gyvūnus, susitaikykite jog lovoje gali tekti turėti svečių.

7. Ji išleis daug pinigų. Augintinis – brangus malonumas – maistas, skanėstai, žaislai, kirpykla. Tiesiog nepriekaištaukite dėl to, ji vis tiek privalės rūpintis augintiniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

8. Ji žinos visus šunis ir jų šeimininkus rajone. Nezirskite ar nesistebėkite, kai ši sustos su kažkuo pasisveikinti ar kai bėgs su šuniu į lauką, pro langą pamačiusi kitą šeimininką su augintiniu. Ir gyvūnams reikia draugijos.

9. Su augintiniu ji kalba kaip su vaiku. Nesiraukykite ir nekritikuokite, jei su šunimi ji kalba kaip su vaiku. Geriau įvertinkite tai kaip puikią praktiką prieš susilaukiant savo palikuonių.

10. Šuns pėdsakai bus visur. Nepykite, jei jos rankinuke bus šuns žaislas, kišenės bus pripildytos šuns skanėstų ar ir pas jus ant lovos atkeliaus jo plaukai. Tai yra natūralu. Geriau padėkite jai susitvarkyti.

REKLAMA

11. Prie stalo visada į jus žvelgs maldaujančios akys. Nešerkite draugės šuns kuo papuola, net jei labai sunku bus atsispirti didelėms skausmo ir maldavimo kupinoms akims, kurios bandys iš jūsų išsireikalauti maisto nuo stalo.

12. Laukite nuotraukų ir video. Kiekvienam šeimininkui jo šuo yra svarbus, todėl nenustebkite, jei gausite jo nuotraukų ir video. Geriau vertinkite tai kaip meilę ir pasiaukojimą.

13. NIEKADA nesakykite jai, jog „tai tik gyvūnas“. Juk tą patį kažkas galėtų pasakyti ir apie vaikus, jog „tai tik vaikas“? Šunų šeimininkus tai mažų mažiausiai žeidžia ir skaudina.

REKLAMA

14. Pasimatymuose bus ir šuo. Tikriausiai vietoje kino ar restorano, teks rinktis ilgus romantiškus pasivaikščiojimus su šuniu.

15. Supraskite, jog ji tikrai ilgisi. Išvykote pailsėti, o draugė jau penkis kartus skambino jį prižiūrinčiam žmogui ir zyzia, kad greičiau vyktumėte namo? Nepykite. Ji jo iš tikrųjų pasiilgo.

16. Ji lojali ir atsakinga. Galiausiai nepamirškite, jog šunį laikantis žmogus demonstruoja neįtikėtiną ryžtą ir gebėjimą rūpintis ne tik savimi. Jei jūsų nauja draugė turi augintinį, tikriausiai ateityje ji bus nepakartojamai rūpestinga ir mylinti žmona bei mama!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų