REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Nors šiandien jausitės neužtikrinti, inertiški ir kiek ištižę, diena nežada atsipalaidavimo. Kažkokia nauja patirtis leis išsivaduoti iš senų stereotipų. Gana didelė apsinuodijimų, infekcijų tikimybė, tad pasisaugokite. Venkite svaigalų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Padedant draugams ir pažįstamiems, galite išspręsti keblų verslo ar juridinį klausimą. Tikėtina, kad užmegsite bendradarbiavimą. Galbūt gausite žinią, susijusią su pinigais, nuosavybe, apskaita, nuoma. Venkite aferų.

REKLAMA

Dvyniai Galite gauti pranešimą, kurio nesitikėjote. Arba žiniasklaidoje pastebėsite aktualią informaciją, kurios turinys atrodys neįtikimas. Vis dėlto signalas gali būti teisingas. Venkite svaigalų, neįprasto maisto, nes gresia apsinuodijimas.

Vėžys Jausite didelę emocinę įtampą. Ji nesutrukdys nuveikti numatytų darbų, tačiau gali paskatinti nederamai pasielgti ir padaryti klaidingą įspūdį svarbiam asmeniui. Galimas nesusipratimas, melas ir santykiuose su antrąja puse.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Gali pavykti sudaryti pelningą sutartį arba papildyti piniginę nelegaliu uždarbiu. Nusimato kūrybinis, romantinis polėkis. Jei siekiate įsidarbinti ar profesine prasme pasitobulinti, galite sulaukti dėmesio verto pasiūlymo.

Mergelė Kad nepersitemptumėte dėl per didelio darbo krūvio, pasitelkite kolegas, pasiskirstykite pareigas pagal jėgas ir sugebėjimus. Galimas susitikimas, pokalbis ar pranešimas, kuris privers pagalvoti apie permainas, jų poreikį ar grėsmę.

Svarstyklės Diena bus kupina įtampos dėl būtinybės intensyviai bendrauti su konkurentais ar kitaip mąstančiais partneriais. Tikėtina, kad jums teks nusileisti, apkarpyti ambicijas. Kaip tik tai leis išlošti. Pasisaugokite manipuliavimo ir klastos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Būsite įžvalgūs, energingi, seksis gilintis į kitų žmonių, vaikų problemas. Aktualūs gali būti skolų ir paskolų klausimai. Būkite pasirengę įvairiems netikėtumams, o jei laukiate, kad kažkas grąžintų skolą, - išsisukinėjimams.

Šaulys Gali būti, kad teks vykti į kelionę, dalyvauti susirinkime, kreiptis į įtakingus asmenis, ieškoti teisybės. Būsite iškalbūs, kūrybingi ir galbūt kažkuo sublizgėsite. Kitus galite įtikinti netgi tuo, kas jums patiems atrodo labai abejotina.

Ožiaragis Teks prisiminti darbo etiką bei discipliną ir hierarchiją. Jums turbūt pavyks viską atlikti nepriekaištingai, susitarti dėl naudingų pakeitimų ar avanso. Vis dėlto gali išryškėti jūsų silpnos vietos, klasta, melas ar manipuliavimas.

REKLAMA

Vandenis Sėkmę lems mokėjimas taikiai susitarti, betarpiškai bendrauti. Parodysite iniciatyvą ir sugebėjimą organizuoti, nukreipti, vadovauti grupei, kolektyvui. Bus progų atnaujinti senas svarbias pažintis. Regis, atsiras nenumatytų išlaidų.

Žuvys Jus gali sudominti ir įtraukti diskusijos apie meną, moralę, religiją. Reikėtų būti apdairesniems, neskrajoti padebesiais, tvarkant finansinius reikalus, sudarant gamybines bei prekybines sutartis, nes šiose srityse lengva apsigauti.

Šaltinis: Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų