REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Horoskopas gegužės 13 dienai

REKLAMA

Avinas. Įdomus laikas: pralaimėjimas, nusivylimas gali virsti nauda, pasisekimu. Bus svarbu pasinaudoti savo partnerių galimybėmis – verta derėtis, prašyti, susitaikyti ir prisitaikyti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Nutraukite nereikalingus ryšius ar atnaujinkite kažkada turėtus. Venkite intrigantų ir labiau pasaugokite asmenines ir dalykines paslaptis.

REKLAMA

Dvyniai. Bus svarbu taupyti jėgas ir laiką – imkitės tik neatidėliotinų reikalų. Geras metas spręsti konfidencialius klausimus. Mažiau įtarinėkite jus mylintį asmenį.

Vėžys. Būsite padėties šeimininkai – tai proga viską sutvarkyti taip, kaip norisi, užbaigti seną atsibodusį reikalą. Pasistenkite šiandien grąžinti skolą, jei siekiate finansinio stabilumo.

Liūtas. Viskas taps paprasčiau ir aiškiau. Jūsų gyvenimui didesnę įtaką darys draugai ir giminaičiai – ir tai bus naudingas dalykas. Tinka ieškoti finansinės paramos.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė. Imkitės skubių reikalų – rytoj jie gali visai įstrigti... Palanki diena kreiptis į įtakingus asmenis, organizacijas su įvairiais prašymais. Tiesa, greitų rezultatų nesitikėkite.

Svarstyklės. Nors ne viskas einasi taip sklandžiai, kaip norėtųsi, jūsų jėgos ir ryžtas ims stiprėti. Šiandien dar įvykių neskubinkite, tačiau jau galima ruoštis rimtiems darbams. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe, nerizikuokite kelyje.

Skorpionas. Palankus metas, laimė tikrai nusišypsos. Nesunkiai įveiksite kliūtis. Gerai spręsti įsisenėjusias problemas darbe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Triūso metas, kai reikia kruopščiai ir sąžiningai atlikti kasdienes užduotis, kai dera ieškoti klaidų, taisyti jas. Nieko nekaltinkite: tik tuomet padarytos klaidos nepasikartos.

Ožiaragis. Atsipalaiduokite, nusiraminkite – dažnai nerimaujate be reikalo. Neskubėkite pyktis su partneriais ir tais, kurie jus palaiko. Vertinkite sutuoktinio atsidavimą.

Vandenis. Kai kas labai pasikeis jūsų naudai, bet galimas ir nelauktas stresas. Nesutrikite, nesileiskite užvaldomi įtampos. Nepalanku įsipareigoti dėl finansinių dalykų – tam tinka rytdiena.

Žuvys. Reikalai susitvarkys jūsų naudai, tad galėsite lengviau atsipūsti. Nors pavyks įgyti persvarą, per daug neužsigriebkite – tai tas metas, kai tvirtovę paimti nebus sunku, bet išlaikyti ją pavyks tik kantriems.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų