REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Silva Šimkevičienė, Žinios.lt

Silva Šimkevičienė, Žinios.lt

REKLAMA

Lygiai savaitę trunkančios krepšininko Dovydo Rediko tėvo paieškos kol kas bevaisės. Iš namų praėjusį trečiadienį išėjusio vyriškio nepavyksta rasti nei policijai, nei į pagalbą pasitelktoms parasparinininkų pajėgoms. Sukrėsti kuršėniškiai netiki, kad vyras galėjo prieš save pakelti ranką ir teisina sūnų, prieš mėnesį Latvijoje apsimelavusį, kad mirė tėvas.

REKLAMA
REKLAMA

Iš šio namo Kuršėnuose lygiai prieš savaitę išėjo ir dar negrįžo krepšininko Dovydo Rediko tėvas Vidmantas. Nors paieškoms mestos gausios pajėgos, kol kas kuršėniškio nei gyvo, nei mirusio rasti nepavyksta. Durų artimieji neatidaro. Atsisako kalbėtis ir telefonu, o šalia gyvenanti kaimynė pasakoja, kad visi miestelio gyventojai – labai sukrėsti.

REKLAMA

Anot kuršėniškių, dingęs vyriškis niekada nepraeidavo pro šalį nepasisveikinęs ar neprisėdęs greta ant suolelio. Tad nenuostabu, kad kieme susitikusios kaimynės pasikalba apie Redikų šeimos tragediją.

Tiesa, nors šeima vertinama gerai, daugelis vis prisimena balandį nuskambėjusią skandalingą istoriją, kai Latvijos Jekabpilio klube, kuriame žaidė santykiais su Asta Valentaite išgarsėjęs krepšininkas Dovydas Redikas, pasakė, kad važiuoja į tėvo laidotuves, ir išvyko. Tuo tarpu į laidotuves Kuršėnuose nuvykusius ekipos atstovus pribloškė tiesa, kad krepšininko tėvas gyvas. Nors interneto komentatoriai pliekia apsimelavusį aukštaūgį, kaimynai jį uoliai gina.

Jau visą savaitę dingusio vyriškio, kurį prieš mėnesį žodžiais palaidojo sūnus, rasti niekaip nepavyksta. Vis daugiau akių krypsta į Ventos upę, kurioje kuršėniškis mėgo žvejoti, o paupyje – leisti laiką su augintiniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų