REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmose UEFA Čempionų lygos psufinalio rungtynėse Madrido „Real“ išvykoje 1:2 nusileido Turino „Juventus“ ekipai ir, kritikų nuomone, ispanų karališkajam klubui 100 mln. eurų kainavęs 25 metų Garethas Bale‘as nepadarė nieko, kad rezultatas būtų kitoks. Anot jų, toks velsietis nevertas nė cento.

REKLAMA
REKLAMA

Futbolo legenda Roy Keane‘as kritikavo G. Bale‘ą: Sunku komandai, kai turi tik 10 žaidėjų aikštėje. Nes Bale‘o aikštėje nesimatė“.

REKLAMA

Nė vieno smūgio, sukurto progos, perdavimo – G. Bale‘as tik 32 kartus prisilietė prie kamuolio. Ispanų spauda mini tik vieną „Real“ žvaigždę, vertą dėmesio – Toni Kroosą. „Jis vienas iš tų, kurie „Real“ žaidimui suteikė prasmės. Deja, jis buvo vienas“, - rašo „Marca“.

Argentiniečių spaudoje neigiamai minimas ir „Juventus“ didvyris Carlosas Tevezas, pelnęs pergalingą įvartį nuo 11 m žymos. Teigiama, kad keičiamas puolėjas įžeidė trenerį Massimiliano Allegri. Kaip laikraštis „Ole“ rašo, C. Tevezas strategą pavadino bailiu ir kekšės sūnumi. Tai išsiaiškino tie, kurie moka skaityti žodžius iš lūpų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų