REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėja vestuvių sezono pradžia ir daugelis porų jau planuoja savo vestuves. Kadangi daugelis lietuvių neturi pakankamai lėšų samdytis profesionalų vestuvių planuotoją, dažniausiai poros tai daro pačios, o jei tiksliau – dižioji dalis darbų tenka busimoms nuotakoms. Aš esu viena iš jų ir planuodama savo vestuves supratau keletą esminių dalykų...

Artėja vestuvių sezono pradžia ir daugelis porų jau planuoja savo vestuves. Kadangi daugelis lietuvių neturi pakankamai lėšų samdytis profesionalų vestuvių planuotoją, dažniausiai poros tai daro pačios, o jei tiksliau – dižioji dalis darbų tenka busimoms nuotakoms. Aš esu viena iš jų ir planuodama savo vestuves supratau keletą esminių dalykų...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. Iš pradžių jausitės labai ramiai.

2. Pradžioje viskas atrodo netgi labai linksma – renkiesi suknelę, ieškai vietos pokyliui!

3. Pradžioje su entuziazmu ieškote informacijos internete, klausinėjate jau susituokusių draugų.

REKLAMA

4. Nuo interneto tampate tiesiog priklausomi...

5. Greitai pradedate galvoti, jog niekas jums negalės pasakyti NE, nes esate naujai iškepta nuotaka!

6. Jaučiatės tarsi karalienė, net TIKRAI niekas nesako jums NE.

7. Kad ir kokias vestuves būtumėte sugalvoję, visi turi skirtingas nuomones ir moko jus, kaip reikia daryti „protingiau“.

Įdėmiai jų klausotės, užsirašinėjate ir greitai nuo patarimų pradeda suktis galva.

8. Atrandate problemų, kur tobulo sprendimo tiesiog nėra. Pradedate nerimauti.

9. Pradedate darytis priklausomi nuo dalykų, apie kuriuos anksčiau net nemanėte, jog galvosite – gėlės, papuošalai, balta suknelė, batai, batai, batai...

REKLAMA
REKLAMA

10. Pradedate klausti savęs, kaip taip nutiko, jog trys mėnesiai prabėgo tiesiog nejučia, o jūs dar nieko nesuplanavote, nors atrodė, kad jau tuoj viską turėsite.

11. Staiga viskas pradeda keistis. Nusprendėte rinktis kitą suknelę, nupirkti batai nepatogūs, nebetinka pokylio vieta, jūsų kirpėja išvažiuoja atostogauti...

12. Pagaliau supratote, kiek IŠ TIKRŲJŲ viskas kainuos. Jūs dar svajojate apie daugelį gražių dalykų. Jūsų būsimas vyras pradeda rautis plaukus. 13. Suprantate, jog negalite sau lesiti visko, ko iš pradžių norėjote. Norite paverkti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

14. Namuose atsiranda krūva sąrašų, skirtų planavimui. Nebežinote, kur ką užsirašėte. Isteriškai bijote ką nors pamiršti. 15. Kad ir kaip stengiatės, kažkas paskambina ir praneša, jog negalės atvykti, kažko padaryti, kažkas neįvyks laiku arba kainuos ženkliai brangiau. Dabar plaukus raunatės abu.

16. Aplinkiniai pradeda erzinti komentarais, jog per vėlai pradėjote viską planuoti. Kiti štai klausia, ar kviesite juos į vestuves. Jaučiatės kalti, nes sakote, kad kviesite, bet iš tikrųjų tai ne.

17. Visi be išimties kritikuoja visus jūsų pasirinkimus. Viską nuo pobūvio vietos iki svečių skaičiaus.

REKLAMA

18. Galiausiai pradedate verkti dėl kokio nors menkniekio. Būsimas vyras jus ramina, nes, atrodo, jog vienintelė jo užduotis –suskaičiuoti, kiek maisto ir alkoholio reikės vestuvėms. Jums, aišku, atrodo, jog jis rūpinasi tik alkoholiu...

19. Kažkas iš aplinkinių pradeda prikaišioti, jog būtų buvę geriau ir pigiau samdyti vestuvių planuotoją. Įsižeidžiate, nes vis dar manote, jog viską greitai padarysite patys.

20. Kažkas siūlo jums pigesnius ir paprastesnius problemų sprendimus. Jums tai kelia pasipiktinimą.

21. Galiausiai suprantate, jog pigesnis ir paprastesnis variantas yra vienintelis tinkamas sprendimas.

REKLAMA

22. Beveik 99 proc. tikimybė, jog tą pigesnį ir paprastesnį sprendimą jau praradote. Vieninteliai likę variantai vėl jus veriča lieti ašaras.

23. Suskaičiavus išlaidas ir peržiūrėjus svečių sąrašą pradeda atrodyti, jog pasikvietėte per daug žmonių. Peržiūrėjus keletą kartų pradedate nerimauti, jog daugelis žmonių negalės atvykti. Vėliau vėl baiminatės, kas bus, jei netyčia pritrūktų kėdės ar karštojo patiekalo. Apie svečių susodinimą nenorite net galvoti. Vien nuo minties jus pykina.

24. Pradedate gailėtis, jog nesamdėte vestuvių planuotojo, tačiau jau išleidote tiek pinigų, jog mokėti papildomai pasidaro gaila, o renginio vedėjui skambinote jau tiek kartų, jog bijote, kad jei skambinsite dar kartą – šis neatsilieps arba paprašys to, ko jums labiausiai trūksta – PINIGŲ.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

25. Suprantate, jog niekam negalėsite pasiskųsti, nes visus sprendimus priėmėte pati. Jei kažko nepavyko gauti dėl pinigų ar laiko stygiaus, paklausta meluojate, jog persigalvojote ir to visai nebenorite.

26. Pradedate perdėtai nervuotis dėl visko. Naktimis nemiegate ir įsivaizduojate blogiausius scenarijus, kurie gali įvykti. Ypač po to, kai nuvykus darytis bandomojo makiažo ir šukuosenos rezultatas jums gal ne visai ir patiko.

27. Vėliau nusprendžiate, jog tam tikras užduotis galite deleguoti kitiems žmonėms. Reikalai pajuda į gerąją pusę. 28. Pradedate suprasti, kur reikia išleisti daugiau pinigų, o kur pataupyti.

REKLAMA

29. Suprantate, ko iš viso reikia atsisakyti. Kiti jums negali pasakyti nei žodžio. Neklausote jų, o jei jie elgiasi įkyriai – atsakote taip, kad šie apie jūsų vestuves užtiltų amžiams.

30. Prieš šventę jau išmokstate „diskutuoti“ su savimi ir suprantate, kad nors ir viskas tobula nebus, tačiau prižadate sau būti patenkinti rezultatu.

31. Atrodo, jog viskas savaime tvarkosi.

32. Vėl pradedate pozityviai galvoti, grįžta entuziazmas.

33. Jaučiate, jog viskas yra tiesiog nuostabu!

Linkiu ir Jums šaunių vestuvių!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų