REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelona“ žvaigždė 27 metų Lionelis Messi prisimena fiasko 2013 metų Čempionų lygos pusfinalio dvikovoje su Miuncheno „Bayern“ ir žada vokiečių ekipai trečiadienį karštą vakarą, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Keturiskart geriausias pasaulio futbolininkas užtikrintas, kad tas scenarijus nepasikartos: „Nebuvo gražu, kaip mes pralaimėjome „Bayern“ ekipai, tačiau dabar komandos visai kitos ir rungtynės bus kitokios. Šįkart mūsų mentalitetas kitoks. Esame pasirengę.“

REKLAMA

L. Messi nė vienos komandos nelaiko favorite. „Tiek „Barcelona“, tiek „Bayern“ nusiteikę laimėti, nes abi komandos žino, ko vertos. Abi turės susitvarkyti su tuo pačiu spaudimu“, - sakė jis. Futbolininkas tikino, kad „Bayern“ negalės pasiteisinti traumų gausa dėl pralaimėjimo.

„Žinau, kad „Bayern“ ekipoje daug traumuotų žaidėjų, tačiau tai negali būti pasiteisinimas. Tai – didelis klubas ir skųstis dėl to nėra ko“, - tvirtino L. Messi. Ar „Barcelona“ žvaigždė bendrauja su buvusiu katalonų treneriu Pepu Guardiola? „Kartais pasimatome ir pasakome „labas“, bet daugiau – nieko“, - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Ant atsarginių suolo sėdės Arjenas Robbenas, Franckas Ribery, Davidas Alaba, Sebastianas Rode, Holgeris Badstuberis. Veikiausiai su apsaugine kauke žais Robertas Lewandowskis. Nepaisant visko, "Bayern" tvirtina, kad šansai lygūs - 50 prie 50.

„Barcelona“ strategas Luisas Enrique nekantriai laukia dvikovos su „Bayern“: „Tai bus gražiausios rungtynės Europoje“. Jis džiaugėsi, kad vėl pasimatys su kolega ir draugu P. Guardiola. Kaip seksis komandoms sužinosite jau šįvakar „Camp Nou“ stadione 21.45 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų