REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bokso žvaigždė 38 metų Floydas Mayweatheris pasirengęs dar kartą lipti į ringą ir suremti pirštines su 36 metų Manny Pacquiao. „Kovosiu su Manny praėjus metams po jo operacijos“, - tokią žinutę F. Mayweatheris atsiuntė ESPN žurnalistui.

REKLAMA
REKLAMA

Savaitgalį amžiaus dvikovoje Las Vegase F. Mayweatheris taškais įveikė M. Pacquiao. Iš karto po to buvo paviešinta, kad pralaimėjęs „Pac-Man“ lipo į ringą traumuotu pečiu. Po kruopštesnės apžiūros diagnozuotas dešiniojo peties jungiamojo raumens įplyšimas. Dar šią savaitę filipiniečio laukia operacija.

REKLAMA

F. Mayweatherio pareiškimas buvo staigmena. Dar anksčiau jis griežtai pasisakė prieš bet kokią revanšinę kovą. Turtingiausias pasaulio sportininkas norėjo rugsėjį dar vieną kartą lipti į ringą ir nenugalėtas palikti didįjį sportą. Taip jis taptų pasaulio rekordininku. Iki šiol 49 pergales be pralaimėjimų yra pasiekęs Rocky Marciano, palikęs bokso ringą būdamas čempionu.

M. Pacquiao gydytojas boksininko traumą pavadino sudėtinga ir prognozavo, kad reabilitacija truks nuo 9 iki 12 mėnesių, jei šis nuspręstų tęsti karjerą.

REKLAMA
REKLAMA

M. Pacquiao dvikovoje su amerikiečiu itin retai naudojo dešinę ranką. Apie peties problemas jis prabilo jau po kovos. Traumą gavo likus kelioms savaitėms iki kovos, tačiau stoti prieš F. Mayweatherį neatsisakė, nes jautėsi geriau.

Neabejotinai, bokso pasaulis džiaugtųsi dar viena amžiaus dvikova. Ką jau kalbėti apie tuos milijonus, kurie vėl suksis apie abu atletus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų