REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Juventus – Real dvikova (nuotr. SCANPIX)
14

Po pralaimėjimo 1:2 pirmose UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse Turino „Juventus“ komandai Madrido „Real“ strategas Carlo Ancelotti kvietė neprarasti tikėjimo ir kantrybės - iš panašių situacijų karališkasis klubas jau ne kartą išsikapstė, viskas spręsis „Bernabeu“ stadione.

REKLAMA
REKLAMA

„Tam tikrais momentais žaidėme tikrai gerai ir sukūrėme geras progas po pirmųjų 15 minučių. Turime panašiai žaisti ir atsakomajame mače. Ne tik Sergio Ramosas – visi darė daugiau klaidų nei įprastai. „Juventus“ mus nuolat spaudė“, - kalbėjo C. Ancelotti.

REKLAMA

Anot trenerio, „Juventus“ – tikrai geros sportinės formos, pakilios kovinės dvasios ir visiškai skirtinga komanda nei pernai. „Namie mus gali padėti mūsų sirgaliai. Panašią situaciją turėjome pernai pusfinalyje ir šį sezoną ketvirtfinalyje. Pasitikime savo jėgomis, nes būsime namie. Fanai mums padės“, - tikino treneris.

Paklaustas, kas nutiko blankiai žaidusiam Garethui Bale‘ui, „Real“ strategas tvirtino, kad puolėjas buvo pavargęs: „Jis tik sugrįžo po traumos. Jis pernelyg svarbus mums – pavojingiausias varžovams žaidėjas. Ir dėl to, kad jis buvo pavargęs, nerizikavau ir pakeičiau jį.“

Išvardinęs pavojingiausius „Juventus“ žaidėjus – Andrea Pirlo, Carlosą Tevezą, Vidalį – C. Ancelotti prašė turėti kantrybės. „Rezultatas neigiamas, tačiau nėra prastas. Visas spręsis „Bernabeu“ stadione“, - teigė jis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų