REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Silva Šimkevičienė, Žinios.lt

Silva Šimkevičienė, Žinios.lt

REKLAMA

Kelmės rajone, mažyčiame miestuke Lioliuose – kraupus nužudymas. Greičiausiai dėl kelių nepatikusių žodžių mirtinai uždaužytas septyniolikmetis. Įtariamas – krašto apsaugos savanoris – ne ką vyresnis už savo auką.

REKLAMA
REKLAMA

Ankstų pirmadienio rytą darbus pradėję Liolių miestelio gyventojai prie parduotuvės netoli seniūnijos išvydo be gyvybės ženklų tysantį kruviną paauglį. Iškviesta policija. Pareigūnai sako, kad buvo akivaizdu, jog jaunuolis nužudytas.

REKLAMA

Nužudytą vaikiną gatvėje matę lioliškiai sako, kad vaizdas buvo šiurpus. Jaunuolio veidas taip sudarkytas, kad net artimiausi kaimynai nepažino.

Septyniolikmetis užmuštas prie parduotuvės, už kelių metrų nuo savo namų. Lioliškiai spėliojo, gal konfliktas vėlų vakarą prasidėjo vaikino troboje. Kaimynai užsiminė, kad girdėję triukšmą. Kiti ryte pažiūrėję namus sako, jog jame netvarka, mėtėsi buteliai.

Tokiais spėliojimais lioliškiai dalijasi, nes iš vakaro paauglį matė su draugais, būryje buvo ir vietiniams nepažįstamas jaunuolis. Įtarimai krito ant devyniolikmečio, kuris į Liolius buvo užsukęs papramogauti, o ankstų rytą ieškojo, kas jį nuvežtų į Kelmę.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak policijos pareigūnų, įtariamasis ir auka iki tragiško vakaro net nebuvo pažįstami. Nužudymo motyvai neaiškūs. Seniūnas sako, kad gal per girtumą. Sulaikomas devyniolikmetis, krašto apsaugos savanoris, buvo lengvai apgirtęs. Kelmės apylinkės teismas leido suimti nužudymu įtariamą devyniolikmetį.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų