REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį, antradienio, vakarą 20.30 val. TV3 laida „Žvaigždžių dešimtukas“ pasakos apie mistiškus žvaigždžių gyvenimo įvykius ir įspūdžius.

Šį, antradienio, vakarą 20.30 val. TV3 laida „Žvaigždžių dešimtukas“ pasakos apie mistiškus žvaigždžių gyvenimo įvykius ir įspūdžius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Estrados dainininkė, laidos „TV pagalba“ komandos narė Liveta Kazlauskienė prisipažins tikinti Dievu ir angelais sargais. „Tikiu savo angelu, kuris mane visą laiką globoja, kuris yra visada su manimi, ir tikiu tais žmonėmis, kurie išėję Anapilin globoja savo artimuosius“, – pasakos moteris.

REKLAMA

„Žvaigždžių dešimtuko“ žiūrovams šįvakar L. Kazlauskienė papasakos mistišką įvykį, pasak moters, išgelbėjusį gyvybę jai ir jos vyrui Petrui. „Kai su vyru Gruzijoje kalnais leidomės į apačią, užmigom abu prie vairo. Ir aš išgirdau varpelį... tarsi skambinant varpeliu. Galvoju: „Iš kur tas varpelis?“ Ir staiga prabudau! Žiūriu, kad mūsų ratai jau ore sukasi, o automobilis pakibęs – vadinasi, ant skardžio krašto. Aš manau, kad angelas sargas tuomet mus išgelbėjo“, – prisipažins dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Angelais sargais moteris ėmė tikėti po sukrečiančio įvykio: „Kai aš patekau į avariją, tris paras man buvo koma, o nubudus tiesiog ėmiau regėti tai, ko nemato kiti žmonės.“

Visuomenės veikėja Raisa Šarkienė tikina mokanti burti iš delno. Kartą pas ją viešėjo tragiško likimo žurnalistė Viltė Stankutė-Butkienė. „Ji man padavė ranką. Aš pažiūrėjau jai į akis ir man net negera pasidarė, – prisimins R. Šarkienė. – Tavo rankoj kažkas negerai... Labai trumpa tavo gyvenimo linija“, – tada teištarė Raisa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė Daina Bilevičiūtė įsitikinusi, kad jei ne parapsichologinių galių turintys žmonės, ji būtų neišsikapsčiusi iš depresijos, kai prieš kelerius metus žlugo ambicingas jos kaimo turizmo projektas. „Kalbant apie ezoteriką ir bioenergetiką – ne paslaptis, visi žino, jau daug kartų žmonės kreipėsi į mane patarimo. Jeigu ne jie, aš turbūt būčiau neištrūkus iš tos depresijos ir šiandien, jūs manęs nematytumėt gyvos ir linksmos. Taigi šitais dalykais aš labai tikiu ir nesijuokiu“, – prisipažįsta Daina. Šįvakar „Žvaigždžių dešimtuke“ – ir prieštaringai vertinamas amuletais tikintis dainininkas Valdas Karklelis, meditaciją praktikuojantis dainininkas, buvęs Seimo narys Antanas Nedzinskas, mistišką susidūrimą su Sibiro šamane išgyvenusi humoristė Violeta Mičiulienė bei kiti.

Šio vakaro laidą Vitalijus Cololo ves su populiaria astrologe ir būrėja Vaiva Budraityte. Pati į dešimtuko viršūnę patekusi moteris teigs, kad į ją kreipiasi ir įtakingi žmonės, politikos pasaulio atstovai. Visi paranormalūs žvaigždžių įspūdžiai ir gebėjimai – jau šį vakarą 20.30 val. TV3 „Žvaigždžių dešimtuke“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų