REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 5 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Gegužės 5 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Šiandien pravartu pakovoti už save, jei jaučiatės išnaudojami, neteisingai kaltinami. Jūsų pastangos susitarti su oponentais, rasti bendrus sąlyčio taškus gali būti apvainikuotos sėkme. Tik svarbu, kad patys teisingai suvoktumėte savo siekius.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien rytą tiktų užbaigti tvarkyti svarbius finansinius reikalus - pašalpų, draudimo, paskolų, palūkanų, mokesčių, alimentų, kompensacijų ir pan. Pasitarkite su specialistu, jei norite pirkti ilgalaikį turtą, reformuoti verslą.

REKLAMA

Dvyniai Sugalvosite, kaip papildyti žinių ir įspūdžių arsenalą. Galbūt nulėksite į kokį kultūrinį renginį, paskaitą, konferenciją. Netikėtai gali pasisekti, jeigu ieškote kontaktų su įtakingais asmenimis, įžymybėmis.

Vėžys Šiandien būsite atviresni profesinėms naujovėms ir įvairioms idėjoms. Tikriausiai noriai darbuositės, ir jums neblogai seksis. Vadovybė jums gali pavesti svarbų įpareigojimą. Įtakingas gerbėjas bus nusiteikęs paskirti pasimatymą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Noriai dalyvausite visuomeninėje veikloje, bendrausite su įvairiais žmonėmis. Galite imtis rimto kolektyvinio projekto, kažką organizuoti, tikslingai telkti bendraminčius. Vakaras žada draugišką šurmulį, o gal ir meilės pasimatymą.

Mergelė Jei turite numatę kažkokių darbų ar susitarimų, kuriuos norite padaryti kitiems nematant ir nežinant, šiandien seksis gana gerai. Gali megztis slaptas tarnybinis romanas. Venkite toksinių medžiagų, alkoholio.

Svarstyklės Pajusite augančią energiją. Neverta baimintis derybų, svarbaus pokalbio. Tai, ką šiandien išsiaiškinsite, jums netrukus pravers. Tai dar svarbiau, jeigu norite daugiau uždirbti, gauti lengvatą ar nuolaidą. Vakaras žada romantikos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Profesijos srityje jūsų aktyvumas bus gana didelis, ypač jei jausite, kad dėl to į kišenę gali nubyrėti papildomų pinigų. Šiandieną sudaryti sandoriai, padaryti sprendimai tikriausiai bus naudingi.

Šaulys Nebloga diena bendravimui. Jūsų nuomonė apie kažkokį asmenį gali pasikeisti į gerą pusę. Jausitės atsakingi už artimus žmones, už savo pažadus, pasakytus žodžius. Galite gauti laukiamą atsakymą. Jis turėtų nenuvilti.

Ožiaragis Svarbiausi šiandien bus namų, šeimos narių, giminės reikalai. Jei leidžia galimybės, pravartu būtų praturtinti namų interjerą ar savo garderobą viena kita madinga detale.

REKLAMA

Vandenis Stengsitės atrasti laiko, kurį galėtumėte skirti kūrybai, meilei, sportui. Jei kažkur jūsų aplinkoje nusimato linksmybės, be jūsų jos neapsieis. Panašu, kad gaudysite romantiškas akimirkas ir nebijosite įsimylėti. Laukia puikus vakaras.

Žuvys Nebloga diena derėtis, tartis dėl darbo apmokėjimo, mėginti įsidarbinti, atlikti buhalterinius veiksmus. Jei laukiate atsakymo, susijusio su darbu, karjera, jį turėtumėte gauti. Sėkmę jums labiausiai lems darbo patirtis ir gera sveikata.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų